Gde će Emre Čan? Evo kada ćemo saznati!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 07.03.2018.
23:45
Izvor: Sportske.net

Možda je već i doneo odluku o nastavku svoje karijere.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Emre Čan nam neće saopštiti gde će nastaviti svoju karijeru sve do kraja ove sezone.

On je fudbaler Liverpula, ima ugovor samo do kraja ove sezone i slobodan je da menja klub kada završi svoje obaveze u Liverpulu prema ugovoru.

Pominjao se Juventus kao potencijalni naredni klub ovog nemačkog fudbalera, pominjao se i novi ugovor u Liverpulu, ali se za sada ništa nije saznalo, niti će do kraja sezone.

"Nisam ništa potpisao. Naravno da mislim o svojoj budućnosti. Sada sam fokusiran na Premijer ligu i Ligu šampiona, želimo da stignemo što dalje u Evropi i da budemo drugi u Premijer ligi", rekao je on.

"Moj agent je blokirao svake pregovore, tako da sada mislim samo na fudbal", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REDsYNWA
Friday, 09.03.2018
20:46

Idemo o5 copy paste.Shvatite vise!! :D nNa danasnjem trzistu on vredi 80 mil.lagano a to je previse para da se izgubi za dz.Uz keitu on bi bio i jedino sto valja na sredini u Liverpoolu ovo ostalo(lalana,milner,henderson )rasprodati,milner vec mator lalana previse ofanzivan i mator nije on za vezni nemamo sa njima cvrstine a panja hendersona ne komentarise jedino taj wajnaldum al i on nije za centralnog vec ofanzivnog.KEITA-DZAN-KOVACIC on bi bio treci za super vezni red.Sve pare liverpool treba da baci na njega i naravno jos nekog napadaca tipa dybala ahaha i san snova 2 pojacanja i bili bi strasan tim! Evo ovako bi bile moje 3 varijante:n sa dzanom nema mesta za manea bez dzana imann -----------karijus-----------------------------------karijusn-arnold-matip-dajk-robertson-----arnold-matip-dajk-robertsonn-------keita-dzan-kovacic------------------------keita-kovacicn------salah-dybala-firminjo----------------salah-dybala-manen --------------------------------------------------------- firminjonIskreno mane kao da mi igra losije ne znam sto,kao da mu ne odgovara da igra levo .. ne znam,tu bi mozda voleo da vidim comana on je top za tu poziciju.

avatar
LFC-ACMILAN
Thursday, 08.03.2018
18:25

pa kako sad se nezna, jel niste pisali vec neke predugovore i sta sve ne da je Can potpisao sa starom damom... strasno koliko ovdje informacija svaki dan a gluposti se pisu

avatar
Normal one
Thursday, 08.03.2018
11:00

Kad bi on otsao ne bi nam trebao DM,on je nesumnjiov vrhunski zadnji vezni ,jedino upitno je njegova zelja da igra za Liverpul.Dzan-Keita-Lemar a u rotaciji Henderson,Vajnaldum i Ox koji mozda moze i u prvih 11 je prejaka sredina.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 08.03.2018
10:08

Liverpul bi ispao lud kada bi prodao Emre Cana.Umjesto da grade vec sada postojeci dosta dobar mlad i jak tim koji se pokazao odlicno u PL i LP oni posle prodaje Kutinja treba sada da sve najbolje igrace rasprodaju i da dovedu lose zamjene kojih ni nema bas na trzistu.Liverpul kao veliki klub treba da zadrzi sve svoje kljucne igrace u ekipi i da nadogradjuje tim jer samo tako mogu da vrate staru slavu i ponovo osvajaju velika takmicenja.

avatar
_mladen_
Thursday, 08.03.2018
16:19

Dzan jeste dobar, ali daleko od toga da nije zamenjiv.

avatar
_Goran_
Thursday, 08.03.2018
16:57

Emre je lako zamenjiv igrac, takvih ima gomila na trzistu.

avatar
Raka
Thursday, 08.03.2018
09:54

Vjerovatno nece nigdje, nije valjda lud.

avatar
Mino Rajola
Thursday, 08.03.2018
02:19

Juve je uslovio predugovorom. Od toga ništa. Dakle, ko bude ponudio najviše, a to je City. Gvardiola je odavno zainteresovan.

avatar
_Goran_
Thursday, 08.03.2018
00:49

Kako gde ce, zar nije vec potpisao za Juventus? Bar su me tako ubedili brojni tekstovi na ovom sajtu.