Gde će Falkao kad istekne ugovor?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 29.11.2018.
17:46
Izvor: Sportske.net

Radamel Falkao napušta Monako nakon isteka ugovora.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Kolumbijac Radamel Falkao je dokazao kolika je zvezda kada je sinoć ušao na teren stadiona "Vanda Metropolitano". Svi koji su došli na stadion su ustali i aplaudirali, ovacije su trajale čitav minut, Falkao je bio oduševljen načinom na koji su ga dočekali u Madridu.

On već ima 32 godine, ali i ugovor do 2020. godine nakon čega će napustiti Monako, po svemu sudeći.

Gde bi mogao da nastavi karijeru?

"Nikada ne znate za budućnost. Očigledno da mi je Atletiko u srcu. Ne znam, možda ću kada istekne ugovor sa Monakom da se vratim u Atletiko", rekao je on.

Falkao je tokom svoje karijere nosio dres Lanseros Bojake, River Plate, Porta, Atletiko Madrida i Monaka odakle je bio po godinu dana na pozajmicama u Mančester junajtedu i Čelsiju gde se baš i nije proslavio.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 29.11.2018
19:43

Ovaj covjek zadnjih vec 3-4 godine ne igra fudbal ,ista mu se stvar desila kao sa Torresom kada je bio u najboljim godinama on je prestao da igra fudbal u slucaju strucnije da zabija golove.On do 2020 godine ce vjerovatno biti u Monaku kada mu istekne pomenuti ugovor imat ce 34 godine za njega tada ce biti najbolje da odradi godinu dvije ili tri u Kini ili Americi da iskoristi priliku prije penzije da uzme jos malo para i da se penzionise .

avatar
Anonymous Official
Thursday, 29.11.2018
23:06

U sezone kad je Monaco bio prvi u prvenstvu tada je dao 20+ golova

avatar
Red Wolf
Thursday, 29.11.2018
23:50

Не лупај. Био је повређен 2014 те и следеће године је због повреде и лоших позајмица играо лоше. Али последње две игра веома добро посебно прошле можда не као пре повреде али сасвим солидно. Човек је мајстор, али тешко да ће га Атлетико хтети са 34 године, Атлетико се ослобађа таквих ( Габи, Торес, Моја, Гамеиро и др.) Мада би волео да га видим па бар са клупе да улази. Ко зна можда га и Атлетико купи годину пре истека за рецимо 20ак милиона. Како год само нек се врати.