Gde će Mitar? Nemci ponovo aktuelni!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.06.2019.
13:17
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Bundeslige je veoma zainteresovana za reprezentativca Srbije.

John Walton/PA via A
John Walton/PA via A

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je još jednom dokazao koliko je bitan igrač za našu reprezentaciju i koliko kvalitet poseduje, sa dva gola je pogurao Srbiju ka pobedi protiv Litvanije i tako nastavi da rešeta protivničke mreže u nacionalnom dresu.

U Fulamu je imao dobru sezonu, ali to nije pomoglo ekipi sa "Krejven Kotidž" da zadrži status u elitnom rangu, pa je mala verovatnoća da će Srbin ostati u londonskom klubu.

Veliki broj timova pokazao je interesovanje za njegove usluge, pominje se da je visoko na listi želja Evertona, par klubova iz Kine mu nudi ogroman novac, ali je za njegove usluge veoma zainteresovan i Bajer Leverkuzen.

"Farmaceuti" će igrati i Ligu šampiona naredne sezone i žele ozbiljno da se pojačaju, a prema pisanju "Bilda" Mitrović je jedan od prioriteta uprave kluba.

Na radaru kluba sa "Baj Arene" je i Dodi Lukebakio iz Votforda, koji je imao sjajnu sezonu u Bundesligi, gde je kao pozajmljeni igrač "Stršljenova" igrao za Fortunu Dizeldorf.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 12.06.2019
14:37

Odlican izbor!

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 12.06.2019
14:32

Zasluzuje da igra u Ligi Sampiona. Bayer je sasvim dobra opcija .

avatar
johny_Juve
Wednesday, 12.06.2019
14:03

Mitre, Frankfurt veruj mi :)

avatar
riquelme
Wednesday, 12.06.2019
13:27

Ma u Evertonu od Lukakua niko nista kao takav spic, tog kalibra nije uradio. Narucito od kada su se istripovali da jure 5-orku. Nemacka bi bila tip-top! Ili da ostane u Fulamu ako imaju ambiciju povratka u PL. Vazno je gde god da ode da bude zakucan u 11!