Gde će Slavoljub Srnić - Od Pedra zavisi?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.08.2015.
21:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaler Čukaričkog i mladi reprezenbtativac Srbije Slavoljub Srnić i dalje iščekuje rasplet oko imena kluba u kome će nastaviti karijeru. Stvari čak idu i dotle da mnogo toga zavisi od odlaska Pedra iz Barselone na Ostrvo!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ovih dana se sve glasnije pominjao i Srnićev povratak u Crvenu zvezdu, međutim, i on i njegovi menadžeri pre svega čekaju povoljan rasplet događaja na Iberijskom poluostrvu, kako bi ofanzivni fudbaler Čukaričkog ostvario transfer u špansku Seltu iz Viga!

A da bi se to i dogodilo, potrebno je da budu ispunjena najmanje dva uslova. Ispunjenje prvog je već izvesno, Pedro Rodrigez se seli iz Barselone u Premijer ligu, ali ne u Mančester Junajted kako se mislilo prethodnih dana, već u londonski Čelsi.

Međutim, sada se očekuje reakcija Barselone, koja bi umesto Pedra trebalo da angažuje Nolita iz Selte, što je ključ koji bi omogućio da Srnić krene put Španije.

Sve ovo je u izjavi ''Novostima'' otkrio menadžer Zoran Vekić.

''Mislim da ćemo ovih dana sesti za sto i gledati da se dogovorimo sa ljudima iz Selte. Ja sam ovde u Španiji, Ivica Dragutinović je u Beogradu i ništa ne prepuštamo slučaju.

Znamo da je za mladog reprezentativca iz Čukaričkog zainteresovana i Crvena zvezda, ali mislim da je ova španska opcija bliža realizaciji'',
poručio je Vekić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NoLifer
Thursday, 20.08.2015
10:27

U Selti po jednoj strani Srnic,po drugoj Drazic,koji bi to tandem bio...

avatar
Marko Kralj
Thursday, 20.08.2015
01:50

Extra igrac i covek. Sta god odlucio srecno u daljoj karijeri (nadam se da ces biti pametan i otici u Seltu)

avatar
Liga BBVA 15/16
Wednesday, 19.08.2015
21:36

nolito je apsolutno u top 10 fudbalera u primeri. ja sam ocekivao da bi ga enrike mogao dovesti kada je preuzeo barselonu posle selte. to je igrac koji bi se vrlo lako uklopio u barselonin sistem, a mogao bi da igra iniestinu ili nejmarovu poziciju.

avatar
Zvezda 91
Wednesday, 19.08.2015
21:35

U Zvezdi ne bi imao mesta tako da je bolje da ide u neki manji klub gde ce igrati.

avatar
Mosa Marjanovic 8
Wednesday, 19.08.2015
22:12

Selta manja od zvezde

avatar
RosoneriCG
Wednesday, 19.08.2015
22:43

U Zvezdi ne bi imao mesta a u Selti bi?! E kako je bujna tvoja masta druze. Ko je taj manji klub,Surdulica,OFK? Svakako ne Selta. Probudi se