Godina 2024. i leto lova na Erlinga Halanda!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 23.03.2023.
09:28
Izvor: Sportske.net

Bombaso!

EPA-EFE/Adam Vaughan
EPA-EFE/Adam Vaughan

Povezane vesti

Norveški napadač Erling Haland biće opcija za pojedine timove, prevashodno Real Madrid, na leto 2024. godine, piše španski "As".

Same reči Erlingovog oca pri transferu u Mančester siti jasno kazuju da Norvežanin ne planira da se zadržava među "građanima" duži niz godina. Još u oktobru pisalo se da je "Haland u Sitiju na pozajmici i Real Madrida", a da li je to zaista i realna opcija?

Prema navodima koje predstavlja "As" - jeste. Erling Haland biće opcija za Real Madrid na leto 2024. godine nezavisno od toga da li "kraljevski klub" u međuvremenu dovede Kilijana Mbapea. 

Oni će pokrenuti sve neophodne mehanizme kako bi se što bolje pozicionirali kada 2024. godina dođe. Zašto je ona važna? Haland u tom trenutku ima oslobađajuću klauzulu koja važi za sve timove van Premijer lige. Ukoliko on odluči da je vreme za promenu sredine, mnogi će stati u red, a Real želi da bude što bliži. Navodno, cena njegovog otkupa u tom trenutku iznosila bi između 220.000.000 i 240.000.000 evra.

U Madridu računaju da je 2024. godine moguće kreiranje nestvarnog trilinga Vinisijus - Haland - Mbape. Oslobodiće se veliki teret na ime plata koje odlaze na Tonija Krosa, Luku Modrića, Karima Benzemu, Edena Azara, stadion će se privesti kraju i novca će i te kako biti.

Haland je ove sezone već postigao 42 gola na 37 utakmica u svim takmičenjima za Mančester siti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke