Gotovo! Inter završio prvo pojačanje, još četiri mete!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 15.04.2020.
09:11
Izvor: Sportske.net

Posao je izgleda obavljen u Marotinom stilu, više nema dileme...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Prema pisanju "Gazeta delo Sporta", Inter je završio prvo pojačanje u novoj sezoni.

Ono je u stilu Bepea Marote, dogovoren je transfer Žirua iz Čelsija. Iako se pisalo da bi Francuz mogao da ostane u Londonu i produži ugovor, ipak je ponuda Intera primamljivija, na dve godine sa opcijom za treću, koja se aktivira, ako Francuz bude dao određen broj golova i sakupio dovoljno utakmica.

Njegova plata će biti oko pet miliona evra, a ovo je četvrti igrač koga je Inter u poslednjih par godina doveo besplatno, posle De Fraja, Asamoe i Godina. Doduše ova dvojica poslednjih će napustiti klub tokom leta, nisu se isplatili.

Ovo je samo početak, Žiru će biti dodatak za Lukakua, ali treba rešiti situaciju oko Lautara. Ako ode, Inter će se ustremiti na Obamejanga, a sigurno je da neće kupiti Sančeza. Pominje se i Dris Martens, još jedan slobodan igrač kao fudbaler koji će kompletirati poker u napadu.

Ikardi će se vratiti, ali klub nema nameru da ga zadrži, ako ga ne otkupi PSŽ, Marota ima zadatak ili da se dogovori sa Juventusom ili Napolijem, ili da Argentinca prosledi na novu pozajmicu.

Bonus 10


Od ostalih pojačanja, Markos Alonso ili Emerson Palmijeri iz Čelsija figuriraju kao novi levi bekovi, desno bi mogao da se vrati Kanselo, a i dalje je aktuelna opcija o dolasku Artura Vidala.

Tim bi trebalo da bude pojačan i jednim štoperom, cilj Kontea je dovođenje četiri ili pet igrača, on veruje da je ove sezone Inter kasnio za Juventusom upravo jer je imao manji broj fudbalera na raspolaganju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke