Gotovo, Junajted plaća klauzulu za defanzivca!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 10.04.2019.
18:59
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose da je uprava kluba sa "Old Traford" donela odluku.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Ole Gunara Solskjer će napraviti velike rezove u rosteru "Đavola" kada dođe leto, pet igrača bi moglo da ide, više o tome OVDE.

Mete su brojne, Norvežanin veruje da su Junajtedu neophodna pojačanja u svim linijama, kako bi se ponovo borili za titulu u Premijer ligi.

Utisak je da je odbrana najkritičnija, a uprava je izgleda došla na ideju kako da to reši.

Naime, oni su spremni da plate klauzulu za štopera Totenhema Tobija Aldervejrelda.

Belgijanac ima još godinu i kusur dana ugovora sa Sparsima, koji su u januaru aktivirali mogućnost da produže njegov ugovor do leta 2020. godine.

Kada su to uradili, aktivirali su i otpusnu klauzulu u njegovom ugovoru od 25 miliona funti, što znači da bivši štoper Ajaksa, Atletiko Madrida i Sautemptona za relativno pristojan novac može da promeni klub.

Alderweireld Aldervild

U Junajtedu su svesni da bi im 30-godišnji defanzivac doneo prekopotrebni kvalitet, pa su pomenuti novac spremni i da plate.

Dakle, za nešto manje od 30 miliona evra, Junajted će dobiti veoma kvalitetno pojačanje u zadnjoj liniji pred narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MMK
Thursday, 11.04.2019
14:00

Prosto ne verujem u ovakav propust Totinhema... Steta ako ovako lako izgube takvog stopera

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 11.04.2019
07:05

Samo da on hoce u Junajted. Voleo bih ako uspemo dovesti nekako Belgijanca, da mozda ne dajemo tolike pare za Kulibalia vec dovesti Manolasa a pare usmeriti za komplet desnu stranu I bar jednog veznog.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 10.04.2019
21:55

Odlicno jos Manolasa za 36 i Bissaku i odbrana je kompletirana. Naravno volio bih Koulibaly ili Varana ali nisam siguran da je to sada bas realno jer se potrebamo pojacati i na drugim pozicijama.

avatar
3x3
Wednesday, 10.04.2019
20:33

Poklonio im pobedu i sad prelazi kod njih. Ipak se coveku treba zahvaliti nekako.

avatar
Adi237
Wednesday, 10.04.2019
19:35

Odlican stoper a za male pare ostalo bi jos dosta para da se pojacaju na svim pozicijama...sad zavrsiti Bisaku,D.Kostu.i jos dva vezna igraca i spremni za novu sezonu..pored Deklana R potreban je i jedan play koji zna podvaliti loptu treba dovesti onog playa iz sportinga da moze djeliti asistencije pored Pogbe nekako gledajuci Junajted fali im bas mastovistosti na terenu i taj zadnji pas ka napadacima. Herera je ratnik kao i matic ali nisu kreativci nisu ti vezni koji mogu neki fantastican pas uputiti to je problem kod junajteda oslone se na pogbu kad njega ne ide onda nema ni asistencija i onda ide sve nazor..samo treba jos jedan majstor asistencija i bilo bi puno bolje i efikasnije po junajted.

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 10.04.2019
19:07

Ako je ovo istina, za ove pare, pa presaveseno pojacanje, jos i kulibalija i upariti ih, fenomenalno

avatar
Sir Alex
Wednesday, 10.04.2019
19:18

Mislim da je dovolnjo dobar Lindelof da igra u tandemu sa Tobijem, a još će da napreduje sigurno. Sportski pozdrav.

avatar
Aleksandar Sale Kis
Thursday, 11.04.2019
07:39

Mislim da je bolja opcija da dovedemo Tobija i deLajta ili Milenkovica. Sa Tobijem dobijamo na iskustvu a sa jednim od tvojice savrsen par za buducnost sa Lindelofom.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 11.04.2019
07:10

Ne zaboravi Bailly-a, ako neko poradi na njegovoj psihi, samopouzdanju, imamo odlicnog stopera. Proslu sezonu je pokidao, u ovoj ne prepoznstljiv. Realno, vukao je dugo I povredu a I ono smrzavanje na klupu ga je iscasilo.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 10.04.2019
20:21

Necemo se zavaravati,Lindelof uopste nije dobar stoper. Treba ga poslati negdje u PL na posudbu gdje moze igrati redovno pa onda mozda. Prije bi dao sansu Mensahu nego njemu,decko je snazan,brz,zna da uputi dobar pas i tehnicki je potkovan.