Gotovo - Malaga nakrivila sombrero, Očoa na "Rosaledi"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.07.2014.
23:04
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih golmana na minulom Svetskom prvenstvu karijeru će nastaviti u Malagi nakon što je tokom večeri u prisustvu svog menadžera utanačio detalje ugovora sa tim španskim klubom.

Beta/AP Photo/Eduardo Verdugo
Beta/AP Photo/Eduardo Verdugo

Povezane vesti

Španska Malaga još jednom je pokazala da ume da odradi dobar posao u prelaznom roku pošto će dosadašnjeg golmana Vilija Kabaljera, kojeg je prodala Mančester Sitiju, zameniti jednim od najboljih čuvara mreže na minulom Mundijalu, koji pritom u klub stiže kao slobodan igrač.

Španska "Marka" prenosi da je Giljermo Memo Očoa, reprezentativac Meksika, tokom dana sa svojim menadžerom boravio na "La Rosaledi" gde je sa generalnim direktorom Malage Visenteom Kasadom radio na finaliziranju ugovora sa španskim klubom.

Poslednja vest je da su se dve strane dogovorile i da će Memo Očoa nakon sutrašnjih pregleda parafirati trogodišnji ugovor sa Malagom koja će na taj način obaviti sjajan posao.

Zvanična potvrda Očoinog transfera očekuje se u toku sutrašnjeg dana čime će još jedan od boljih slobodnih igrača sa Mundijala pronaći angažman zahvaljujući sjajnim partijama u Brazilu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke