Gotovo, nakon sedam godina se oprostio od "Plavaca", da li i od Londona?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.08.2020.
15:35
Izvor: Sportske.net

Sada je jasno.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Više nema dileme, Vilijan se rastao sa Čelsijem.

Brazilac je na društvenim mrežama podelio oproštajno pismo, nakon sedam godina više nije član kluba sa "Stamford Bridža".

Istakao mu je ugovor sa "Plavcima", bilo je spekulacija da bi mogao da ostane, ali se Čelsi okrenuo drugim, mlađim igračima.

"Bilo je to sedam divnih godina. U avgustu 2013. godine sam dobio ponudu od Čelsija i bio sam uveren da je to mesto na kojem moram da igram. Danas sam uveren da sam napravio najbolju odluku. Bilo je puno srećnih trenutaka, par tužnih, osvojili smo trofeje i uvek je bilo vrlo napeto.

Ipak, i pored svih tih trofeja, dosta sam naučio o samom sebi. Puno sam napredovao, postao bolji igrač i bolja osoba. Sa svakim treningom, utakmicom, svakim minutom u svlačionici, uvek sam učio.

Veoma sam zahvalan navijačima Čelsija zbog privrženosti sa kojom su me dočekali na Stamford Bridžu i zbog njihove podrške za svo vreme koje sam proveo u klubu. Bilo je i kritika, ali to je normalno, ono što je važno je to da su me i privrženost i kritika terali da uvek dam sve od sebe na svakom treningu, da konstantno napredujem, sve do poslednjeg minuta u dresu Čelsija.

Došlo je vreme da nastavimo dalje. Moji saigračima će mi sigurno nedostajati, nedostajaće mi osoblje koje me je uvek treniralo kao sina, nedostajaće mi navijači. Odlazim podignute glave, siguran sa znanjem da sam ovde osvajao i uvek davao sve od sebe u dresu Čelsija.

Moje srdačno hvala svima vama i Bog vas blagoslovio
", napisao je Brazilac.

Baner

Sva je prilika da će Vilijan ostati u Londonu, ali da će se preseliti na sever prestonice, kako je Arsenal ozbiljno zagrizao i prema brojnim navodima ponudio mu trogodišnji ugovor.

Videćemo kako će navijači prihvatiti tu njegovu odluku, bivši igrač Šahtjora i Anžija je sa "Plavcima" osvojio dve titule u Premijer ligi, po jedan trofej u FA i Liga kupu, kao i trofej Lige Evrope minule sezone.

Upisao je 339 nastupa za Čelsi, postigao 63 pogotka.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 09.08.2020
20:05

Sretno mu bilo dobar igrac ali ne koliko sam mislio kada je dolazio.Kada je dosao u Sahtjoru je bio extra masina medjutim u Celziju jako losa statistika malo golova malo asistencija jedino sto zna dobro probit nabacit i sto je jako brz ali vecinom je solidan bio ali mogao je bolje.U Celziju ce biti Pulisic,Hudson Odoi,Ziyech po meni fali jos jedno onda krilo ako i Pedro ode jedino Mount-a stavljati isto po potrebi.

avatar
Kori Volden
Sunday, 09.08.2020
18:35

Kad vidim kakve gluposti pisu navijaci Celzija ovde, bas ce mi biti drago da ode u Arsenal i bude i dalje jedno od boljih krila lige.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 09.08.2020
16:31

Ma nemoj, prvo si dobio ponudu Totenhema i prvo si hteo da igras za njih:-D

avatar
The KING (return)
Sunday, 09.08.2020
16:00

Napokon, hvala bog da je otisao, on i legendarni Dzon obi Mikel su mi nocna mora u plavom dresu...

avatar
NikkiCFC
Sunday, 09.08.2020
17:54

Gledam navijaci Arsenala slave njegov dolazak :D

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 09.08.2020
15:39

Hvala dragom Bogu! Neka si i ti vise otiso, dobar igrac ali precijenjen. Covjek koji ima jedan potez zatapkat u mjestu gurnut desno i ubaciti a sto je najgore veoma lose. Igrac koji je krilni napadac a nije skupio preko 10 golova ili asistencija za 7 godina u klubu. Moze trcati jedino ali sve ostalo je veoma lose za jednog brazilca. Sve u svemu gde god ide nek mu je sa srecom.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 09.08.2020
17:01

* mislio sam nije skupio u sezoni ne ukupno za ceo vreme provedeno u klubu.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 09.08.2020
22:28

Jesi svestan da ce on gaziti u arsenalu? Imace 15+ (asistencije i golove) lagano