Gotovo, rešena Kutinjova sudbina!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.06.2020.
14:14
Izvor: Sportske.net

Doneta odluka.

EPA/PHILIPP GUELLAND
EPA/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Puno se piše o sudbini Filipea Kutinja, veliko je pitanje da li za Brazilca ima mesta na "Kamp Nou", dok je izvesno da ga Bajern neće otkupiti za 120 miliona evra.

Timovi iz Premijer lige bi ga rado videli u svojim redovima, ali pitanje je koliko će Barsa tražiti za njegove usluge u finansijskoj krizi koja vlada zbog pandemije i prekida sezone.

Sada je došlo do novog razvoja događaja u čitavoj priči.

Naime, kako javlja "Skaj Sports", Bajern je odlučio zadrži Filipea Kutinja do kraja sezone.

Pozajmica mu ističe 30. juna, kada će sezona u Bundesligi biti gotova, mada je za Bajern već praktično završena, jer su odbranili titulu.

Ipak, Bavarce očekuje F8 Lige šampiona, dobili su sa 3:0 Čelsi u osmini finala i izvesno je da će se plasirati među osam najboljih i da će igrati u Lisabonu.

Zbog toga su odlučili da produže saradnju sa Kutinjom, zadržaće ga na pozajmici do kraja sezone.

Jasno je da će se nakon toga saradnja nemačkog kluba i brazilskog fudbalera okončati, Kutinjo će se vratiti u Barselonu, videćemo gde će odatle.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 19.06.2020
16:43

I to je rijesena sudbina? Citam naslov i konyam dogovorio transfer. Dok otvaram post kontam gdje ide. Kad ono ostat ce u Bajernu do kraja sezone pa ce se vratiti u Barcelonu a odatle vidjet cemo gdje ce. E bas je rijesio sudbinu!!!

avatar
Nemanjici
Friday, 19.06.2020
09:57

Cemu onda ovaj glupi naslov...Molim vas pratim vas vec niz godina, citam svakodnevno, nemojte i vi da postanete Kurir sportskih vesti...poceli ste da pisete trac vesti i trik naslove.

avatar
adidas forever
Thursday, 18.06.2020
22:03

Malo čudna odluka Bayerna. Ako im ne odgovara šta će im onda na pozajmici i jedan dan više od ugovorenog roka? Ako je on pak taj kalibar koji bi im pomogao u LŠ (sa obzirom da je prvenstvo rešeno) onda nema smisla da ga ne kupe?

avatar
Bádr Hari
Thursday, 18.06.2020
18:29

Coutinho je prevara od igraca , sve te propale igrace iz Liverpula kao sto su Masherano i Suarez je moj idol Messi naucio da igraju fudbal. :D