Granovskaja briljirala, evo kako 'oterati' Bavarce!

Autor: Stefan Matić
sreda 07.10.2020.
22:35
Izvor: Sportske.net

Čelsi ipak ozbiljno računa na tinejdžera.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

"Plavci" su odradili što se kaže prelazni rok za 'desetku', sada sledi onaj teži deo a to jeste poslagati sve igrače - Lampard će imati slatke muke.

Posebno na krilnim pozicijama gde konkurišu igrači poput Pulišića, Vernera, Zijeha, Haverca, Maunta i Hadsona-Odoija. Poslednje pomenuti Englez je navodno do kraja prelaznog roka bio i ostao velika želja Bajern Minhena.

Bavarci ga prate već neko vreme, probali su i u prošlom roku, ali ih je u ovom iza nas 'blokirala' Marina Granovskaja, sportski direktor kluba sa "Stamford Bridža". Za 19-godišnjaka je traženo nemoguće.

Čelsi je zahtevao pozajmicu za obaveznim otkupom koji bi bio 70 miliona funti, što je maltene 25 više nego transfer Leroja Sanea u Bajern Minhen. Uz to, prva dama transfera u Čelsiju, je htela da se u ugovor ubaci i klauzula po kojoj bi Bavarci morali da isplate kaznu ukoliko mladi Englez ne odigra dogovoreni broj utakmcia.

Celsi Hadson-Odoi Abraham Ejbraham

Naravno, šampion Nemačke se povukao iz trke, deluje da je to bio i plan čelnika iz Čelsija. Ostaje da se vidi kako će Lampard pronaći minutažu za dete "plavaca" u opasnoj konkurenciji. Hadson-Odoi je odigrao pet utakmica ove sezone, tri u PL dve u Liga kupu.  

Baner 3m

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 08.10.2020
07:18

Kako ovde po tekstu svi navedeni da su krila Werner je napadac klasicni i tu treba da bude a ne na krilu kao sto Lampard ga nepotrebno nekad gura.Mount i Havertz mogu posluziti nekada kao krila ali to nisu njihove izvorne pozicije vec da budu ofanzivni veznjaci iza napadaca da igraju a ne na krilu.Jedina prava izvorna krila su nam Pulisic ,Ziyech i Hudson Odoi zato po meni Hudson Odoi je pod svaku cjenu morao ostati u Celziju bez obzira ko ga zelio.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 08.10.2020
14:25

Cak i Zijeh nije bas krilni igrac

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 09.10.2020
03:21

Da od svih navedenih krila niko ne smije otici mozda cak i jos jednog kupiti na ljeto za rotacije .

avatar
BlueBoy84
Thursday, 08.10.2020
00:24
avatar
Maximus 89
Thursday, 08.10.2020
00:11

Ma kakav Werner i krilo. Covjek je spic i tu treba da bude umjesto ananasa.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 07.10.2020
22:50

Biti ce vremena za sve a pogotovo za njega. Momak je TOP klasa pa nebi ga dzaba Bajern ganjao dve godine.