Guneri, danas stiže štoper!

Autor: Boris Jovanović
sreda 21.01.2015.
09:59
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će danas Arsenal konačno naći rešenje za poziciju koja je problem ne samo ove sezone!

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Venger je nagovestio posle pobede nad šampionom da stiže rešenje za deficitarnu poziciju štopera.

Noćas je španski radio "Kadena Ser" potvrdio da su se klubovi dogovorili, Gabrijel Paulista se iz Viljareala seli među "Tobdžije". Brazilac je odigrao sjajne dve sezone za "Žutu podmornicu", koštaće Vengera 20 miliona evra, a u naredna 24 časa bi trebalo da stigne u London.

On je ranije igrao za Vitoriju u domovini, ima 24 godine i predviđaju mu budućnost u brazilskoj reprezentaciji. Međutim, ostaje pitanje kako će dobiti radnu dozvolu u Engleskoj, s obzirom da nikada nije igrao za "Selesao".

To je već na Vengeru, "Kadena Ser" koja je prenela ovu informaciju nikada ne objavljuje transfer bombe, važi za prvo pouzdani izvor, a njen novinar Hoze Ramon De Ramona koji je objavio vest nije poznat po senzacionalizmu.

Zbog toga će biti zanimljivo sačekati danas ili sutra, nema sumnje da će svaki korak Pauliste biti praćen, ako se zaputi u London, jasno je da će navijači Arsenala to prvo saznati.

Kažu da Brazilac podseća na Lorana Košćelnog, ali da je jači na lopti, videćemo da li je to priželjkivano rešenje ili se potera "Tobdžija" za štoperom nastavlja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ajde?
Wednesday, 21.01.2015
11:04

Daj bilo koga samo da je od Mertezakera bolji.

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Wednesday, 21.01.2015
12:20

Mertezaker nije los kada igra sa Koscelnim,prije svega sto ga ovaj vadi i ispravlja njegove greske,ali iako dodje Paulista, nece igrati,nece Venger rasturiti ovaj dvojac.Ipak bolje je i Paulista da nam bude rezerva u zadnjoj liniji,nego Monreal.

avatar
Ajde?
Wednesday, 21.01.2015
17:16

Mertezaker je igrač koji prvi mora ispasti iz startne postave. Taj dvojac je prošle sezone dobijao po 5-6 golova na meču, ne može Košelni celu svoju karijeru pokrivati obe štoperske pozicije.

avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 21.01.2015
14:34

Upravo tako, Mert i Kosc su tandem bas. Odvojeno su obojica dosta losiji nego u paketu.

avatar
bayern1975
Wednesday, 21.01.2015
12:24

pa Mertezaker je najbolji arsenalov stoper!!! sta tebi tu nije jasno.....