Gvardiola - Dvojica "Lea" na meniju, najbolji štoper sveta ga odbio, najbolji igrač planete neće?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 27.08.2020.
08:47
Izvor: Sportske.net

Pep je probao ponovo, dobio isti odgovor, neće trenirati čoveka koga smatra za najboljeg defanzivca na planeti. Ali, drugi Leo stiže?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pep Gvardiola traži štopera, i to nije tajna, kupio je Nejtana Akea iz Bornmauta, ali mu je potreban još jedan centralni defanzivac, njegovo prvo pojačanje Džon Stons je na izlaznim vratima, pokazao se kao promašaj.

Takođe, mladi Garsija hoće da se vrati u Barsu i čini se da mu Siti, u slučaju da Katalonci plate obeštećenje, neće stajati na putu.

Siti pregovara oko Kulibalija, ostankom Kontea u Interu, Škrinjar je na prodaju, pa će sigurno biti štopera na pijaci, mada će biti papreni.

Ono što je nova informacija je da je Gvardiola probao da dovede još jednog Lea Bonućija. Nije ni tajna da Katalonac smatra da je lider odbrane Juventusa najbolji štoper na svetu, on je igrač po njegovom ukusu, odličan u duelu, ali pre svega jak na lopti, čovek od koga sve počinje.

Zbog toga je Siti probao, računajući da je ovo poslednja šansa za Juventus da proda iskusnog defanzivca.

Međutim, Juve se nije ni pitao, Leo Bonući je ponovo odbacio bilo kakvu mogućnost da napusti klub. On hoće da karijeru završi u Torinu, ni po koju cenu neće napustiti Italiju.

Podsetimo kada je odlazio u Milan, Siti je probao sve da ga ubedi da stigne u PL, ali zbog porodice Bonući nema ambiciju da ode bilo gde van granica svoje zemlje.


baner

Inače, Siti priprema ponudu za Mesija, nije više tajna, daće mu trogodišnji ugovor koji je vredan kao i onaj koji ima u Barsi i garantovati da će kasnije nastaviti karijeru u MLS. Priča se i da je Argentinac pregovore prepustio ocu Horheu koji će putovati u Englesku na razgovore, ali će saslušati navodno i PSŽ.

Mesi je tražio da Gvardiola produži ugovor koji mu ističe naredne godine kako bi bio siguran da će ga Pep trenirati sve tri sezone.

Barselona ostaje pri svome, da traži veliki novac, ali da Siti može da ponudi pomenutog Erika Garsiju i Anhelinja, uz manja novčana sredstva kako bi došli do Mesija koga Barsa procenjuje na 200 miliona.

U ponedeljak kada se Argentinac bude pojavio u Barsi i počeo pripreme, odnosno zvanično predao zahtev za transfer mnoge stvari biće jasnije.

Dakle, jedan Leo, Bonući je odbio Gvardiolu, ovaj drugi Mesi, neće?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pravi romanista
Thursday, 27.08.2020
12:06

Bonuci najbolji stoper na svetu, sta sve necu procitati ovde

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 27.08.2020
11:09

Pa bilo bi smesno da je prihvatio da ide u City sa 33 godina ...

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 27.08.2020
11:02

Mesi jos nije ni postao igrac Sitija A vec je uslovljava Arape, da moraju Gvardioli da produze ugovor cirkus, ali zivi cirkus pnfa kad dodje tamo pocece i igrace da im seli

avatar
Vjeko Stojančić
Thursday, 27.08.2020
10:25

Sad Junajted da pokaze koji klub je jaci,a samom Mesiju nije u interesu da igra u klubu koji ni vlastiti stadion nemoze popuniti.

avatar
soru
Thursday, 27.08.2020
09:47

Garsiju i Anhelinja i manja novcana sredstva? Jos nekih 180 miliona?

avatar
Maksimus
Thursday, 27.08.2020
09:14

Ovo je gore od spanske sapunice

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 27.08.2020
08:54

Ni onda nije bio najbolji stoper na svetu, a kamoli da je to sada.