Gvardiola naišao na problem, njegovi milioni nekom nisu dovoljni!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.06.2017.
11:47
Izvor: Sportske.net

Nakon angažovana dva pojačanja, ne ide sve po loju za Mančester siti na transfer pijaci.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Stigli su na "Etihad" Bernardo Silva iz Monaka i Ederson iz Benfike.

Ipak, to je samo početak prelaznog roka za Siti, iako je već potrošeno preko 70 miliona funti.

Očekuje se još nekoliko pojačanja u defanzivi pre svega, a prve mete kluba su jedan levi i jedan desni bek.

Za poziciju po levom boku, Gvardiola je nanišanio fudbalera Monaka Benžamina Mendija. Francuz je imao sjajnu sezonu u Monako, skrenuo je pažnju velikog broja klubova, postao i standardan u reprezentaciji Francuske.

Bilo je priče da je čitav transfer maltene realizovan, ali ne ide sve tako lako. Monako ne planira da pristane na manje od 40 miliona funti, ali Siti pokušava da smanji tu cenu.

Oni su poslali slabiju ponudu od toga, koja je na "Luju drugom" glatko odbijena.

Mendy Mendi

Druga meta, za suprotnu stranu terena je fudbaler Totenhema Kajl Voker. Engleski reprezentativac je u slabim odnosima sa Poketinom, već neko vreme se šuška da bi mogao da napusti Sparse, a Siti je odavno zagrizao.

Gvardiola bi ga rado preselio na "Etihad", ali će to biti jako teška misija. Totenhem traži makar 50 miliona funti, Siti za sada nije spreman toliko da plati.

Videćemo da li će Gvardiola isterati svoje i ova dva sjajna fudbalera preseliti na "Etihad", bilo kako bilo, moraće ponovo dobro da zavuče ruku u džep.

Mane Walker Voker

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 04.06.2017
16:44

Ma ja ne tvrdim, ali mislim da je Mendy gotova prica...

avatar
Sportakus
Sunday, 04.06.2017
14:28

Ako sledece sezone ne osvoji titulu bilo u Ls ili PL onda ce to biti dokaz da je 0 od trenera, od kako je otiso iz Barse nista veliko nije uradio i podbacio je vec par puta, svaka njemu cast na Bundes Ligu ali to bi sa oniakvim Bajernom bilo sramota ne osvojiti.

avatar
Barca4ever
Sunday, 04.06.2017
22:10

Nije fudbal menadžer igrica pa samo dovodiš igrače.Moraš taj tim da uigraš,da ih upoznaš medjusobno. Ne stvara se tim preko noći za osvajanje LŠ. Dokaz ti je PSŽ. Da si igrao malo fudbal znao bi.

avatar
Sportakus
Monday, 05.06.2017
19:35

Igrao fudbal jesam i igram jos uvijek, amaterski, ali opet igram. I nisam na to mislio, poenta je da je imao Bajern 3 godine kod sebe i nista specijalno nije uradio, cak sta vise onako jak Bajern sa Hejnkesom koji je vec bio uigram je svojom kvazi filozofijom unazadio. Imao je vec sve pripremljeno i uspio je da uprska. Nemoj ga braniti sto je vas jer i sam dobro znas da je kao trener uspio zbog Messija, Inijeste i Cavija, kao sto je i Enrike zbog MSNa. Za Zidana ne znam jos, ali nije ne cini mi se ni on neki veliki znalac trenerskog posla, samo ima super jak i uigram tim.

avatar
Dario Hubner
Sunday, 04.06.2017
12:58

Bolje da predsednik Sitija kupi Monako,umesto sto pokusava da dovede pola tima..

avatar
james sawyer
Sunday, 04.06.2017
12:32

siti potrosi 200 mil i odmah svi napadaju gvardiolu,a evo pise se da ce venger potrositi isto toliko,ali ipak kada je neko drugi u pitanju sve je okej

avatar
Normal one
Sunday, 04.06.2017
12:39

U tome je i problem PISE SE,a Venger nece ni 80 potrositi.Sa druge strane ako neko ima pravo da trosi to je Venger,godinama unazad je prodavao najbolje igrace i po letu zaradjivao Arsenalu 100 miliona.Gvardiola ce probati da kupi titulu ponovo (posle neuspesnog pohoda proslog leta kad je potrosio 250 miliona) i iskreno se nadam da nece uspeti.

avatar
_mladen_
Sunday, 04.06.2017
13:00

Svi napadaju Gvadiolu, jer je sramota reci da je on najbolji trener. Covek nikad nece otici u tim koji ne moze da se razbacuje parama i da onda pokaze sta ume. On ne zna da raspolaze s onim sto ima, bacio je silne pare prosle godine, bacice opet i uz tolike kupovine nije tesko biti dobar trener. Plus pitanje je da li ce sledece sezone napraviti nesto.

avatar
Realan tip
Sunday, 04.06.2017
12:24

Brutalna pojacanja, dok se mi raspitujemo za Perisica i slicne poluigrace.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 04.06.2017
18:21

koliko sam citao od perisica za sad nema nista jer junajted nema namjeru da plati toliko...sad je u igri hames rodirigez jer imaju istog agenta on i Mou Mendesa i on je voljan preci u Junajted da radi sa Mou to je prema onom Balogu koji odlicno zna sta se dogadza oko Reala. i druga stvar Morata za De Heu uz doplatu Reala od 25 mil. Mislim da bi ova dva igraca doslio odlicno junajtedu u ofanzivi a pritom imamo opet odlicnog golmana Romera koji je maestralno branio Le. previse je nagadzanja oko trenasfera valjda pocnu uskoro dovoditi te igrace.

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 05.06.2017
06:19

Perisic je trkac dosta je bolji defanzivno od rodrigeza tako da niko ne zna sta je Mou naumio. On preferira visoke spiceve volio bi Lakazeta ali mislim da ce doci ili Morata ili Lukaku. Jos nisu poceli dovoditi igrace oni cekaju i kad krene onda pokupuju ono sto su zeljeli tako je bilo i kad je Van. G bio cekaju i onda po 2 igraca dodzu za jedan dan. Ne sumnjam da ko god dodze da ce Mou iz njega izvuci maximum koliko god navijaci celzija pljuvali Mourinja ipak Konte je naslijedio Mourinjov sampionski tim na stranu sto su ga bojkotovali isti slucaj kosto je Lester radi necega bojkotovo Ranijerija dok su Mourinja radi eve.

avatar
Realan tip
Sunday, 04.06.2017
23:15

Daj Boze da ne bude nista od njega, jer ne bi pravio razliku i nije klasa za United. Rodrigez moze, ne treba pitati sta kosta, iako ima mjesta da se pregovara oko njega i da se spusti cijena. Ako je istina da trazimo za De Geu 80 miliona i da ce neko to platiti, neka ga vode odmah, ne vrijedi te pare sigurno. Morata mi nije za United nekako. Bolje da mijenjamo golmane uz doplatu i damo pare za Lakazeta. A ako cemo da se raspistoljimo, mogli bismo napasti Karaska iz Atletika, to je paklen igrac. U svakom slucaju, ja vjerujem da ce Murinjo po obicaju preplatiti nekog igraca i da nema od nas nista ni naredne godine.

avatar
PepGuardiola-Im back
Sunday, 04.06.2017
12:00

Za 40 miliona boljeg lijevog beka od Mendija naci ne mozes,Walker ne vrijedi tih 50 ali ja sam za njegov dolazak jer nam treba jos jedan domaci igrac,i jer je iz Totenhema.Nakon toga Fabinho,zatim Van Dajk(Bonucci) i to bi bilo tih 300 miliona.Odlazi jos Fernando i ne bismo trebali imati problema sa FFP.

avatar
Normal one
Sunday, 04.06.2017
12:47

Problem sa FFP-om $iti nema zato sto ista dobija na prodaje igraca (pa navedi mi jednog igraca koji je iz Sitija otisao za mnogo para zadnjih 5 leta),Fernando ce ionako otici za nekih 10-15 miliona.Problem sa FFP-om Siti nema jer Arapi pumpaju pare preko sponzora,tj Siti je potpisao ugovor sa kompanijom svog vlasnika,i to ugovor koji daje vise para od sponzora Reala+Junajteda+Liverpula zajedno tj maksimalno neisplatljiv ugovor koji nijedna kompanija ne bi potpisala ali to se nekim cudom smatra legalnim.

avatar
Стефан Стојанчевић
Sunday, 04.06.2017
15:09

a krila oces reci da ce da proda sva krila a da nece dovesti ni jednog? navas je otisao,ide nolito ostajette fakticki samo na sterlingu koji i nije nesto i sane-u nije dovoljno za titulu