Gvardiolina metla, nije samo Mesi, tek šestorica sigurnih! Ko će morati da ode i šta je plan za hrpu pojačanja!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 24.11.2020.
08:58
Izvor: Sportske.net

Da li je ostanak povezan sa novim projektom koji ne uključuje samo Lea Mesija? Šta želi Gvardiola i šta mu je obećano?

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Koliko je verovati Giljemu Balagu, to ostavljamo vama, poznati novinar je lansirao vest da će rekonstrukcija Mančester Sitija na leto biti kompletna i da bi klub mogao, ako bude imao pravih ponuda da se oslobodi velikog broja igrača.

Malo je nedodirljivih, tek pet ili šest, poput De Brujnea, Sterlinga, Fodena, verovatno i golmana Edersona i novih igrača kao što je Ruben Dijaš ili Feran Tores.

Šta je cilj?

Napraviti novi zaokret, sa Mesijem ili bez njega. I dalje nije izvesno da će se Argentinac preseliti u Englesku, mada se priča da je Gvardiolin ostanak, odnosno produžetak ugovora na dve godine povezan sa dolaskom Argentinca.

Navodnio Pep ima jasnu viziju šta treba da promeni, juče je pominjan Griliš, ali mete poput Kejna su nemoguća misija. Pisali smo o želji da se dovede Lukaku, ali Inter nije hteo ni da pregovara.

Baner

Jasno je da Kunu traži zamenu, ali sada navodno ni Gabrijel Žesus nije siguran. Mančester Siti će imati dosta problema da proda igrače koji imaju velike plate, promašili su izgleda sa Kanselom, Mendi je često povređen, Rodrigo nije ni blizu onoga što je davao veteran Fernandinjo.

Pričali smo juče i o Darvinu Njunjezu sjajnom Urugvajcu iz Benfike, ali "Orlovi" ne nameravaju da ga prodaju, a klauzula je 150 miliona evra.


baner

Najbliži dolasku je Isko iz Reala, navodno bi Madriđani prihvatili na zimu ponudu od 50 miliona evra za Andalužanina koga je Zidan izgleda otpisao.

U svakom slučaju, sigurno da je Gvardiolin ostanak povezan sa obećanjima koje ima od kluba, bilo da dovedu Mesija, bilo da naprave novi projekat, a šta će od svega biti videćemo već od januara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jean-Luc Picard
Tuesday, 24.11.2020
16:35

Ima da mu opadne i ovo malo preostalih obrva i da pobegne od Klopa kao sto je pobegao od Murinja iz Spanije. Strasno kako je traljav trener.

avatar
Mad Max
Tuesday, 24.11.2020
12:17

Isko im je realno pojačanje, jer Real hoće da ga proda i on hoće da ode, ali ne za siću. Ne bih baš rekao da Gvardiola zna šta hoće, pošto svakog leta kupuje nove bekove i štopere. Čovek nikako da shvati da je današnji fudbal era gladijatora koji 90 minuta vrše presing, i da igrati ''od noge do noge'' u Engleskoj nije kao što je on devedesetih radio, ili u zlatno vreme Barselone u Španiji sa 7-8 vrhunska tehničara u timu.