Haland pokreće rolerkoster, Inter spremio "bombu", stiže jedan od najboljih u istoriji Premijer lige?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 12.10.2020.
09:15
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" već sklopili finansijsku konstrukciju.

EPA-EFE/Roberto Bregani
EPA-EFE/Roberto Bregani

Povezane vesti

Jedan od najboljih mladih fudbalera na svetu Erling Haland mogao bi da pokrene pravi "domino-efekat" na vrhu svetskog fudbala.

Don Balon je juče preneo zamisao Mančester sitija da dovede Norvežanina čiji je otac takođe bio član "građana", pravo je pitanje koliko su navodi tačni, međutim nije sporno da Siti želi samo najbolje u ovom trenutku.

Tako se postavlja i velika dilema - šta sa Kunom Aguerom?

Odgovor bi možda mogao da stigne iz Italije pošto Kalčomerkato prenosi veliko interesovanje Intera za dolazak Argentinca kojem narednog leta ističe ugovor sa klubom iz Mančestera.

Marota već ima ideju, ugovor na dve sezone uz godišnju zaradu između sedam i osam miliona evra uz mogućnost da se saradnja produži na tri godine.

Aguero

Tako bi i narednog leta sa 33 godine igrao fudbal na vrhunskom nivou uz odlične uslove, međutim teško da će se to dogoditi u tandemu sa Lautarom Martinezom.

"El Toro" je velika želja Mančester junajteda, Barselone, kao i Pari Sen Žermena koji bi ga vrlo rado videli u svojim redovima.

Čeka se povoljna ponuda, navodno "neroazuri" u ovom trenutku neće razmatrati ponude manje od 90.000.000 evra i pored posledica krize, očekuje se povratak tržišta u "normalu" narednog leta kada su neki klubovi najavili veliko trošenje.

Biće zanimljivo videti dalju sudbinu trojice vrhunskih napadača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Monday, 12.10.2020
12:41

Lautaro ce potpisati novi ugovor do Decembra - sto se Aguera tice on moze da pregovara sa bilo kojim klubom vec od januara pa i Interom - Ako bi dosao u Inter bilo bi to samo kako bi menjao Lukaka sa klupe znaci Aguero bi bio igrac za rotaciju - Lautaro ima svoju zamenu u vidu Sanceza, ali Lukaku je nema Pinamonti nije neko ko ce igtati nesto preterano ove sezone, ako vidi par utakmica bice to dobro za njega, pvo bi bio odlican potez Intera sa Aguerom sl. sezone, free agent je u pitanju A moze jos dosta toga da pruzi na terenu, druga je stvar sto Siti zeli mladjeg igraca, Inter to vec ima u vidu Lautara i Lukaka tako bi Aguero bio savrsen izbor za nekog ko ce da ulazi sa klupe u igru

avatar
Mak-Juventino
Monday, 12.10.2020
12:35

I na kraju ostace Lautaro , Aguero nece doci

avatar
BlueBoy84
Monday, 12.10.2020
10:23

Haland Real ili M.City