Halandova "kvaka 22" - Pica majstor je i najveći problem i najveća prednost!

Autor: Boris Jovanović
subota 13.03.2021.
10:28
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava i kakva je sudbina Norvežanina?

 EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Erling Haland je meta svih. Pet klubova ga želi, čak i sa blanko čekom kada su u pitanju njegova primanja, a sada se govori da bi mogao da ode već ovog leta, ako neko plati oko 100 miliona evra Dortmundu, bez rata, dakle sav novac odmah.

U Mančester Junajtedu su verovali da imaju dogovor, ali je pod uticajem Rajole, ali i oca, Erling izabrao Dortmund i nije pogrešio. On veoma veruje Rajoli, Italijan je na kraju krajeva odbio Juventus, iako je postignut dogovor sa Moldeom, jer nije želeo da njegov pulen ide na pozajmicu, već ga je ubedio da prihvati Salcburg kako bi igrao odmah. Ostalo je istorija.

U ovom trenutku, nekadašnji pica-majstor kako ga podsmešljivo zovu neprijatelji, jer je zanat pekao u očevoj piceriji u Amsterdamu gde su navraćali igrači, pa je tako upoznao Arona Vintera i odveo ga u Lacio što je bio prvi transfer, najveći problem.

Jer, Mančester Junajted ne želi da radi sa Rajolom, imaju problem oko Pogbe, postoji generalni plan da se oslobode svih njegovih igrača, što su više-manje uspeli. To je stav kluba, ne i Solskjerov, ali čini se da "Đavoli" gube trku za Halanda.

U Sitiju koji jedini može da plati 100 miliona odjednom je Gvardiola. Sećate se problema sa Ibrom, priče Rajole kako je jurio da nokautira Pepa na finalu Lige šampiona protiv Junajteda u Rimu, ali ga je Galijani sprečio. Kasnije je Mino nazvao Gvardiolu psom, ali je posle toga probao da mu proda neke svoje igrače što je Pep odbio uz reči da mu nije jasno, kako bi Rajola mogao da pregovara sa "psom i lošim čovekom i kukavicom", kakve je sve atribute upotrebljavao za Katalonca. Jasno, sve se može prevazići, tu je i Halandov otac Alf-Inge koji želi svoj deo i igrao je za Siti.

Ali, to nema mnogo veze, priča se da je ovaj nekadašnji profesionalac navaljivao da iz Salcburga mladi napadač ode kod Solskjera u Junajted, ali da je Erling poslušao Rajolu. Kao i obično, Italijan je bio u pravu, pa sada fudbalski vunderkind još više veruje u procenu svog menadžera.

Ako su antipatije prema Rajoli u pitanju, i Real ga ne voli, Florentino Perez ne želi da radi sa njim, ali je predsednik Reala političar i iako nije želeo da uzme Pogbu najviše zbog Rajole, Haland je drugo. Igrač želi u Real nije sporno, ali Madriđani hoće da sačekaju godinu dana, a i ne mogu u visini plate da se mere sa Englezima.

Barselona ima prednost jer je Laporta prijatelj sa Rajolom, ali nemaju novca, ili se makar tako priča, sve će zavisiti od Mesija. Što se Čelsija tiče i oni imaju novca, pogotovo jer se govorka da će Verner natrag u Bundesligu, mogao bi da bude deo trejda, no za to nema potvrda. Juventus je svoju šansu propustio, pa iako je Nedved bivši klijent Rajole, i prijatelj, oni bi radije da vide Pogbu jer nemaju novca i za Norvežanina i za Francuza. Njihov voz za Halanda je otišao.

Na kraju, ako kažemo 100 miliona, uzmite to sa zadrškom, treba platiti još oko 25, desetak će uzeti Erlingov tata, ostatak pripada Rajoli, što bi verovatno zabolelo njegove neprijatelje.

Ali, Mino, majstor iz picerije u Amsterdamu je taj koji postavlja uslove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 14.03.2021
14:18

mali je odlican...isao je korak po korak...dobro je sto nije otisao u Juventus....sada ako zeli da ode na visi nivo ili PL ili u Spaniju ...