Haos u Junajtedu, 11 igrača zatražilo odlazak!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 06.01.2022.
08:55
Izvor: Sportske.net

Od sezone iz snova, do košmarne...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted je u potpunom haosu i trenutno se ne vidi svetlo na kraju tunela.

Juče smo pisali kako su igrači okrenuli leđa Ralfu Rangniku, danas sledi nastavak priče.

Pouzdani izvori otkrivaju da je čak 17 igrača nezadovoljno situacijom u klubu, a da će čak 11 njih zatražiti da napusti klub tokom 2022. godine!

Imena nisu otkrivana, ali možemo i sami da zaključimo ko sigurno nije zadovoljan i ko će otići po svaku cenu.

Tu su sigurni golman Henderson, Marsijal, Van de Bek i Huan Mata, dok su Pogba, Kavani i Lingard u poslednjim mesecima ugovora i trenutno su male šanse da potpišu nove. Sve su glasnije glasine da je Ronaldo prilično nezadovoljan čitavom sezonom, ali za sada nema priče o njegovom odlasku.

Junajted strahuje i za plasman u Ligu šampiona, sada su i Arsenal i Totenhem u boljoj formi, o tome koliko su Siti, Liverpul i Čelsi ispred je suvišno i govoriti.

Igračima ne odgovara sistem 4-2-2-2 koji forsira Ralf Rangnik, koji nije ni stigao, a već je izgubio svlačionicu. Doduše, ona je toliko toksična da se postavlja pitanje koji trener bi uopšte mogao da izvuče maksimum iz nje. Nijedan igrač nije u formi ni bolji nego prošle sezone, ekipa je i psihološki prazna, potreban je veliki preokret u koji malo ko veruje.

Sezona bez Lige šampiona bi bila veliki udarac nakon što su letos stigli Ronaldo, Varan i Sančo, kada su mnogi predviđali borbu za titulu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 06.01.2022
13:03

Haos traje vec sedam godina.Ovo je dno.Poslednji potez odbijanje Kontea i dovodjenje Ragnika govori o dtrategiji vlasnika:zarafi dobro,mesto na tabeli nije vazno.Resenje je prosle godine najavljeno reagovanje navijaca a ove godine bi trebalo da se realizuje:oterati Glejzerove sto pre,ne pominjati vise Fergusona.Trenutno u ligi ima nekoliko boljih od njega.On je ostavio haos koji je najpre Mojesa brzo smejio a dovodjeni su treneri cije je vreme proslo.Za sredjivanje situacije prodati bar 5 igraca i polako menjati ove koji ostanu.Ne zanositi se da ce Radford biti golgeter,da Fred i Mek Tominej mogu biti graditelji igre,da Megvajer i Sanco nisu promasaji i da ce Ragnik niti revolucionarni trener.Sad je vazno izbeci bruku i ne biti ispid sestog mesta.