Hoće li Arsenal zaista dovesti Munira?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.11.2014.
22:37
Izvor: Sportske.net

Pre nekoliko dana engleski mediji su počeli priču o tome da Arsen Venger želi da u svom sastavu vidi Munira El Hadadija, mladog napadača Barselone.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Arsen Venger želi da ojača konkurenciju u napadu, u to nema sumnje.

Kako su naveli pojedini engleski mediji pre nekoliko dana, velika želja mu je Munir El Hadadi, koji bi u slučaju dolaska na Emirate mogao samo na pozajmicu pošto Barselona ozbiljno računa na ovog momka u budućnosti.

Čak su pojedini mediji došli i do informacije da Barselona želi da pusti Hadadija u januaru na šestomesečnu pozajmicu u ovaj londonski klub. Svakako da je razlog za ovo minutaža koju će imati u Arsenalu i koju ne bi dobio u Barseloni ukoliko bi se odlučio da ostane do kraja ove sezone član katalonskog tima.

U tim se vratio Luis Suarez, njegov direktan konkurent za poziciju u timu, tako da je teško verovati da će se ovaj momak naigrati pored njega.

U prošlosti su se za ovog tinejdžera interesovali i Čelsi i Mančester Junajted, ali do tog transfera nije došlo, na svu sreću Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Saturday, 08.11.2014
04:20

Ne verujem da ce ga Venger kupiti , ima previse ofanzivnih igraca Arsenalu je potreban jedan snazan i pokretan stoper i jedan zadnji veznji prodati Diaby-a , Flaminija Artete i pokusati ubaciti malo vise Vilsira i dati sansu Kembela da ne zaboravim Venger treba da uzme Kedire ili Snajderlina kao zadnji veznji pod hitno!

avatar
PintoDaCosta
Friday, 07.11.2014
14:24

Nisam neki strucnjak...ali mislim da se ni u Arsenalu ne bi naigrao..bolje neki Elce ili slicno u Spaniji.. Sevilja igra i LE, visoko su kotirani, vec imaju Dzerarda iz Barse sa tri asistencije, drugi napadac im se povredio. Selta takodje kuburi sa napadacima a hoce u Evropu..

avatar
Najrealniji kriticar!
Friday, 07.11.2014
02:52

Munir ne moze nista posebno doprineti poboljsanju igre Arsenala. Pored Podolskog, Zirua, Volkota, Sanceza, Kempbela, Oxa, Velbeka, gde bi se za njega naslo mesta? Neosporan talenat, ali nije toliko dobar, koliko su ga mediji napucali.

avatar
Fidel Kastro
Friday, 07.11.2014
00:50

Dečko nije Francuz pa nema ništa od ovoga.

avatar
Alex#10
Friday, 07.11.2014
00:47

A u Arsenalu bi se bas naigrao. Tada ce se Giroud vratiti i najvervatnije ce biti prvi izbor Wengera. Welbeck je tu kao i Sanogo koji je francuz. Svi ovi igraci bi imali prednost u odnosu na njega. Mozda bi jedino pre Sanogoa dobio neku prednost ali i u to cisto sumnjam. Tkd je ovo totalno nepotreban i glup transfer. A da ne govorim o tome sto su u timu Campbel i Poldi koji takodje mogu da igraju tu poziciju.

avatar
Antonio Mihajlovic
Friday, 07.11.2014
00:20

Pored zivog Dzoela Kempbela da dovode i ovog,ako je ovo istina onda je Venger tacno za psihijatrijsku ustanovu

avatar
S-I-M-K-E
Thursday, 06.11.2014
23:48

S obzirom da ce vrlo malo prostora dobijati u Barsi,moglo bi se desiti da ode u Arsenal.