Holanđanin besan na Barselonu - "Kako mogu da traže toliko novca!"

Autor: Stefan Matić
petak 31.05.2019.
22:02
Izvor: Sportske.net

Bivši igrač Ajaksa razočaran u čelnike, još uvek, svog kluba.

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Pisano je dosta o odlascima iz redova prvaka Španije, prvi koji je na spisku jeste tridesetogodišnji rezervni čuvar mreže "Blaugrane" - Jasper Silesen.

Holanđanin je za tri godine provede na "Nou Kampu" odigrao svega tridesetak utakmica, većinu toga u španskom kupu. Ter Štegen je konkurencija koju bivši "Kopljanik" nije uspeo da savlada.

Silesenu je ostalo još godinu dana ugovora, šuška se o interesovanju Mančester Junajteda i portugalske Benfike, ali čelnici španskog kluba imaju nerealne zahteve.

"Činjenica da Barselona za mene traži 60 miliona evra svakako ne pomaže. Nadam se da će se urazumiti i da ću moći posle pauze nastaviti karijeru u neki klub koji pripada top pet najjačim ligama", izjavio je Silesen za VTBL.

Silesen

Tridesetogodišnjak je stigao u Kataloniju 2016. godine za sumu od 25 miliona evra, čelnici Barselone su ovaj put žestoko precenili rezervnog golmana svog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 02.06.2019
09:39

Sta onda Junajted treba za De Geu da trazi, 200?

avatar
skr
Saturday, 01.06.2019
09:45

Hahahah 60 miliona, covece ko da je DDG.

avatar
El Nindža
Saturday, 01.06.2019
01:35

Jeste Silesen dobar golman, možda trenutno i najbolji drugi golman, uvek je bio korektan tako da bi sada Barsa trebalo da bude korektna