Hrvat direktor Milana?

Autor: Stefan Matić
sreda 05.06.2019.
11:43
Izvor: Sportske.net

Velike promene pred slavnim italijanskim klubom.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Novi vlasnici "Rosonera" se spremaju na veliki rez posle ne toliko uspešne sezone, veliki udarac je nekvalifikovanje za nastupe u elitnoj Ligi šampiona naredne sezone.

Pored promene igračkog kadra, u fokusu će biti i promene ljudi iza kulisa.

Gatuzo i Leonardo su napustili klub sa "San Siro", ali  je Ivan Gazidis već imao spremna rešenja. Za mesto glavnog trenera Milana za sada je najbliži Đampaolo koji bi trebao do kraja nedelje i zvanično da nasledi Riina.

Ulogu sportskog direktora je preuzeo Paolo Maldini, prema pisanjima italijanskih medija uskoro bi mu se u bordu direktora pridružuje i Zvonimir Boban.

Maldini

Hrvat je igračka legenda "Rosonera", crveno-crni dres je nosio čitavu deceniju. U prošlosti je radio kao fudbalski analitičar sada je spreman da se pridruži nekadašnjem saigraču u oblikovanju italijanskog giganta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 05.06.2019
13:04

Poznat je kao najzesci kriticar Berluskonija i Galijanija, mislim da je covek manje-vise za sve bio u pravu ako ne i bukvalno za sve sto je govorio svih ovih godina, videcemo sad da li ce se snaci (ako nam dodje, naravno) kad on bude u poziciji na kojoj moze da se pita i kad bude trebao da odlucuje jer je tek to ona prava prica i uglavnom se to pamti...