I posle pokera isto, sutra stiže još jedno pojačanje Barse, poznat i napadač koji stavlja tačku!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.09.2020.
10:57
Izvor: Sportske.net

Kuman nije odustao, Barselona će u narednih sedam dana biti jača za još dva igrača.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Barselona je izgleda dogovorila sve sa Ajaksom, sutra bi mogla da dobije novo pojačanje.

Naime, Seržinjo Dest je na putu za Kataloniju, potpisaće ugovor na pet godina. Ovaj američki reprezentativac je eksplodirao prošle godine u "Konjanicima", bio je blizu Bajerna, ali kada se pojavila Barselona, nije bilo dileme.

Kuman ga silno želi, Barsa će platiti inicijelnu sumu od 23 miliona evra, plus bonuse. Fabricio Romano je potvrdio dogovor, a Katalonci će se okrenuti ka poslednjem pojačanju.

Kuman je potvrdio nakon što je njegov tim spakovao poker Viljarealu da i dalje traži napadača. Drugim rečima, traži od kluba da dovedu Memfisa Depaja.

Lautaro je nerealna meta, ali kapiten Liona će po svemu sudeći stići u klub do kraja nedelje. Naime, Žan Mišel Ola čeka ponudu od 30 miliona da pristane, neće Umtitija kao deo sporazuma, a odbio je Arsenal oko Auara. To drugim rečima znači da je uveren da će prodati Holanđanina kome ugovor ističe sledeće sezone.

Postavlja se pitanje šta će Barselona raditi sa tolikim brojem ofanzivnih igrača?

Ipak, moguće je da Dembele ili čak Trinkao odu na pozajmicu, pošto je Fati neprikosnoven, uz Mesija i Grizmana, a Depaj može da igra po boku, ali i u špicu, pa će pokriti dve pozicije.

baner

Dakle, sa oko 55 miliona Barsa će završiti kupovine, a i dalje pokušavaju da se oslobode prekobrojnih štopera, kao i par mlađih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Terzic
Monday, 28.09.2020
22:01

Ajaks nije konjanika već kopljanik

avatar
Mirjevac
Monday, 28.09.2020
15:52

Ako dodje Depaj onda ce barca na neki nacin biti kompletna! Ako barca uspe da posalje Dembela na pozajmicu isto tako i Umtitija sa kbaveznom otkupom, onda bi trebala jos da poradi na jos nekog odbranbenog igraca i onda bi bila kompletna! Posto ce napad da ima odlica, vezni red isto tako, samo jos da se isigura u odbrani i onda ce biti spremna za sva takmicenja! Treneru posle ostaje da vise ubacuje mlade igrace, starije da cuva na klupi za rezervu i da svojim iskustvom pomognu mladim igracima!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 28.09.2020
13:21

Eh samo kad se prisjetim da su neki govorili da ce ovo ljeto stici Neymar i Lautaro...

avatar
Mak-Juventino
Monday, 28.09.2020
13:20

Depaj nepotreban

avatar
Savoa
Monday, 28.09.2020
13:09

Dembele bolji od Depaja 100x bez preterivanja.

avatar
Coole
Monday, 28.09.2020
12:05

Dest ce biti dobro pojacanje, ali dovodjenje depaya je notorna glupost. Pored trincaa messija i griezmanna dovodjenje jos jednog ljevaka u ekipu koji nije klasicni spic ne mogu da razumijem

avatar
Amalainter
Monday, 28.09.2020
11:36

Nemaju oni ni 5,5 a ne 55 miliona.. 😂 Cekamo samo kada ce se sve raspasti..jedva cekam