Ikardi pretio Interu, poslali ga kući, da li je trampa za "vunderkinda" jedino rešenje?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 14.07.2019.
09:35
Izvor: Sportske.net

Stvari sve gore, Argentinac "proteran" iz Lugana sa priprema, Inter ima ideju...

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Mauro Ikardi je vraćen sa priprema u Luganu. Prvo mu je uskraćen pristup treninzima sa ekipom, zatim je Argentincu dodeljen poseban trener sa kojim je radio sa strane, a onda mu je naloženo da se vrati u Milano, gde će nastaviti treninge u sportskom centru.

Inter je pažljivo proučio situaciju, s obzirom da ne računa na Ikardija, dužni su samo da mu obezbede trenera, kako ne bi došli u situaciju da ih tuži za mobing, raskine ugovor i besplatno ode.

Danas mediji pišu da je Maurito na odlasku iz Lugana u razgovoru sa čelnicima zapretio da će ostati još dve godine do kraja ugovora, uzeti sav novac (bruto bi koštao Inter blizu 25 miliona evra) i onda otići kao slobodan igrač.

Da li će Argentinac, koji želi jedino u Juventus rizikovati, ostaje da vidimo. Tek, Juve i dalje čeka, ne pada im na pamet da plate 60 miliona koliko traži Inter, nudili su Iguaina, ali "crno-plavi" žele Dibalu, što je nemoguća misija.

Sada se pojavilo navodno rešenje, naime, Inter bi prihvatio Kina i 20 miliona za Ikardija, međutim, iako talentovanom fudbaleru ističe ugovor naredne godine, Juventus želi da mu produži, a onda ga pošalje na pozajmicu, najverovatnije u Ajaks. Još jedna varijanta je da ga prodaju u PL, Everton je najuporniji, ali da ugrade klauzulu o otkupu u njegov ugovor.

Utisak je da se Juventusu ne žuri oko Ikardija, navodno mu je poručeno da sačeka, da će Inter pre ili kasnije morati da spusti cenu, a Juventus je spreman da plati oko 40 miliona evra za Argentinca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar 7
Sunday, 14.07.2019
23:53

Ne volim Juve ali onu znaju da posluju...muljaju...ucenjuju...kupe otpadke...nazovimo kako hocemo...sada ce kao teska srca da se odreknu Keana(koji je daleko slabiji igrac od Ikardija,za sada)...kao sto su i Milanu Caldaru uvalili pa skoro invalida...Inter je propustio sansu da se resi Ikardija pre godinu-godinu i po kada se videlo da juri za novcem a mogli su ga prodati za ccr 100-120 miliona...Pazite moje reci,Milanu ce se identicna stvar desiti sa Donarumom...mogao je otici za blizu 100 miliona,pazite golman...apsurdno...pametna uprava(recimo Juventusova...) bi za taj novac angazovala barem 3-4 odlicna igraca...Nemam reci koliko je Juventus u poslovanju ispred konkurencije...nazalost nas simpatizera Milana,Intera,Rome,Lacija...

avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 14.07.2019
20:57

UDB-a bi ovo brzo rešila.

avatar
CZYNWA
Sunday, 14.07.2019
15:30

Po trenutnin cijenama igrac Ikardijevog kalibra vrijedi barem 80M. Lik sam nosi Inter vec par godina. Samo je problem sto niko nece da saradjuje sa zenicom, kojoj sve smeta.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Sunday, 14.07.2019
14:19

Ovo je dosadnije od sage Jovic-Real ,Grizman-Barsa zajedno ,pa jedno duplo na sve to.

avatar
Amalainter
Sunday, 14.07.2019
12:49

Pa to nije pretnja..da su u Interu pametni to bi i uradili..dve godine na tribine,pa idi posle kao slobodan igrac u Salernitanu ako te i oni budu hteli..ne treba ga prodati, molice on jos za oprostaj..

avatar
The_Matrix
Sunday, 14.07.2019
12:33

4.5 mil plata na godisnjem nivou, 2 godine ugovora sa novim zakonom o porezu jedva da dobaci 15 miliona bruto. Prva dezinformacija vasa. Drugo, on je u startu rekao da ne zeli nigde da ide, a ta prica sa Juventusom je dosadna vise. Njega trenutno ne zeli niko sem valjda njih i zato zeli tamo. Da ga pozove Real pitao bih vas da li bi i gde bi. A to kao preti klubu 🤣🤣🤣pa dajte molim vas. Na kraju ja bih ga pre ostavio 2 godine na tribinama nego da ga ovima prodam. Svaki izostanak sa tribina bilo kuci ili u gostima, svaku gresku ili glupiranje bih ga debelo kaznio.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 14.07.2019
11:48

Pa ne bih ga dao za 40 miliona, makar dve godine presedeo na tribinama, čisto iz inata, a onda ga ni Juventus za džabe ne bi hteo...

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 14.07.2019
11:26

Ako smo ludi da ovo uradimo ! Kakav Ikarda , imamo mi i bolji od njega ...

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 14.07.2019
10:52

..bravo za upravu Intera, Ikardi mi je bio omiljen ali ovim činom Inter je pokazao da je jači od bilo kojeg pojedinca i dao primjer svima ostalima šta sledi za neposlušnost i nepostovanje!
Ikardi je vec bio kapiten, moga je da bude veliki kapiten, vodja tima, legenda Intera...on je odabrao da zarad milion više bude samo jedan od mnogih igrača u nekom klubu, prolazan i lako zamenjiv..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 14.07.2019
17:01

opa vise se ne kunes u njega !!! Zanimljiv obrat situacije

avatar
rossonero_t
Sunday, 14.07.2019
20:17

Nek dodje kod nas, treba nam jedan da greje klupu Piateku :D

avatar
Sunday, 14.07.2019
10:25

Evo ovog sledece sezone u Celziju....

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 14.07.2019
09:53

Ako daju tog malog za Icardia i jos 20 mil onda su #@!$# To je bila psovka ! Pa sta nisu naucili nista iz zamjene Zaniolo - Naigolan ???

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 14.07.2019
13:01

..Zainolo je bljesnuo i igasio se, evo sad i Roma oklijeva sa produzetkom saradnje, Naingolan je za Inter postigao nekoliko bitnih golova a njegov pobjedonosni u poslednjem kolu je donio Interu LŠ i 40 miliona evra i sebe je višestruko otplatio! Evo je i Konte odlucio da ga vodi na turneju tako da ta prica o propaloj investiciji nije legitimna..

avatar
Oldboy
Sunday, 14.07.2019
13:37

Ja mislim da će ga radije zakucati za klupu nego ga dati Juventusu za 40 mil, nekako mi to nemoguće