Ikardi se ipak vraća u Španiju?

Autor: Nikola Miloradović
petak 17.04.2020.
12:45
Izvor: Sportske.net

Sudbina argentinskog napadača je još uvek neizvesna.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Mauro Ikardi je na pozajmici u Pari sen Žermenu, a ta pozajmica se bliži kraju.

"Sveci" imaju mogućnost da ga otkupe od Intera za 65 miliona evra, potrošili bi ukupno 70 kako su pet već dali za samo pozajmicu.

Pojavila se ipak priča da sam fudbaler ne želi da ostane u Parizu, što Inter stavlja u nezgodnu poziciju.

Juve je zainteresovan za Argentinca, ali "Neroazuri" najradije ne bi pojačavali direktne rivale za titulu u Italiji, pa traže druga rešenja.

Sada se jedno pojavilo u Madridu.

Naime, madridski Atletiko je zainteresovan za Ikardija, bili su i minulog leta, ali je Argentinac završio na "Parku prinčeva".

Sada bi mogli da se nađu u boljoj poziciji, španski mediji prenose da bi Atletiko bi najpoželjnija destinacija za fudbalera, ukoliko odlučio da napusti Pariz.

"Jorgandžijama" je potreban još jedan kvalitetan napadač, Dijego Košta nije opravdao očekivanja po povratku u klub.

Ikardi bi mogao da bude idealno rešenje, pitanje je samo da li Atletiko može da se dogovori sa Interom oko obeštećenja, jer je izvesno da će prekid sezone ostaviti finansijske posledice na sve klubove.

Bonus

Podsetimo, to bi za Ikardija bio povrata u Španiju, odrastao je na Kanarima, a bio je i deo Barsinog omladinskog pogona, pa nakon Italije sam fudbaler Španiju vidi kao "drugu kuću".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 17.04.2020
23:28

Nekako si odgovaraju , pa tu jos i Simeone , top

avatar
Mirjevac
Friday, 17.04.2020
19:38

Zar nije juce potpisao za PSZ? Pre neki dan je bio dogivorio sa Napolii sa juventusem, danas ves saAtletiko! Za koga ce sutra, mozda ce da bude da barca vraca“ svoje izgubljeno dete ili ce mozda u real, posto real svakig igraca kupuje, bar tako pise realov tabloid Marka? Ili ce opet reslov tabloid Marka da pise, barca biga kupila ali nema para i da je barca pred bankrotim! Bar je tako ta realova Marka pisala, o barci sve naj gire a i realu sve naj bolje!

avatar
Nemanjici
Friday, 17.04.2020
19:31

Neka daju Saula i sve ok

avatar
Friday, 17.04.2020
13:34

Ufff Ikardi bi bio TOP pojačanje, Atletiko svakako ima para.

avatar
Mirjevac
Friday, 17.04.2020
19:42

Atletiko ce da ima para, ako proda igrsca sredine M. Junajtedu, posto on daje 70 miliona! Atletiko naj vece plate jsplacuje u spaniji cak trener Simdone ima vecu platu i od Mesija i od Rinalda, zato Atletiko nema oara! Naravno Ikardi je dobar igrac, nije ni cudo da je dobar ugrac, kad se zna da je barcino dete!