Iker Kasiljas dobio najbolju moguću ponudu iz Premijer lige!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.12.2017.
17:27
Izvor: Sportske.net

Španac definitivno napušta Porto, dobio je veoma zanimljivu ponudu.

Epa/Maurizio Brambatti
Epa/Maurizio Brambatti

Povezane vesti

Iker Kasiljas bi u januaru mogao da se preseli u Premijer ligu, pošto je sasvim jasno da će napustiti Porto.

Legendarni golman Real Madrida više nije prvi golman Porta, a to želi da iskoristi Rafael Benitez koji kuburi sa golmanima u Njukaslu.

Eliot je bio prvi golman od početka sezone do prošle nedelje, kada ga je zamenio Darlou, ali ni on nije opravdao očekivanja na mečevima sa VBA i Čelsijem.

Madridski As tvrdi da je Benitez ponudio Kasiljasu "win-win" predlog, da se preseli u Njukasl, da mu pomogne u borbi za opstanak, a istovremeno i da se vrati među stative i to u najjačoj ligi na svetu, u kojoj do sada nije imao prilike da brani.

Njukasl je 15. na tabeli, primio je 22 gola, i u tom segmentu je sedma najgora ekipa u Premijer ligi, pa bi iskustvo Ikera Kasiljasa sigurno bilo od velike koristi.

Kada se na sve to doda da Seržo Koensisao ne računa na njega u Portu, zaista deluje da će ovo biti najbolji mogući posao za sve tri strane, a mi bismo mogli da uživamo i gledamo legendarnog golmana svakog vikenda u omiljenog ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nepoznati korisnik
Tuesday, 05.12.2017
19:46

Ikerovo vrijeme je prošlo i to davno

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 05.12.2017
01:26

Voleo bih da vrate Kasiljasa u Realu da isprave onu gresku kada su ga pustili, i da pristojno i onako kako dolikuje jednoj velicini kao sto je Iker, zavrsi karijeru u klubu u kom je i ponikao. A ne da se seli u kojekakvim klubovima, uz svo postovanje prema istim. I sigurno da bi to 90% pravih navijaca volelo. Ali ko smo mi da se pitamo tu....

avatar
Tuesday, 05.12.2017
00:37

Nikad nije znao da brani...imao je ime nzm na osnovu cega, a talenant nikakav. Real je barem za duplo bolji postao kad je otisao. Porto isto, najveca kiksara uz akinfejeva.

avatar
Monday, 04.12.2017
23:42

NAdma se da ce odbiti treba da se ponizava tamo da priam golove jer nema sanse da im pomogne ni iz najboljih dana a ne sad kad je totalno van forme.

avatar
mihac_reds
Monday, 04.12.2017
21:22

Kad bi dosao u Liverpool...

avatar
Velimir Bajceta
Monday, 04.12.2017
18:32

Mogu i tri Casillassa da stave na gol, nije vazno, odbrana im je kesa.

avatar
Jovan Petrovic_fb
Tuesday, 05.12.2017
00:28

Jos je i Casillas kiksara u zadnje vreme.