Imamo dogovor, Juventus završio posao leta! Daglas Košta prelomio!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.10.2020.
08:24
Izvor: Sportske.net

Pirlo dobija sjajnog napadača, ali glavobolju stvaraju Brazilac i Nemac. Do kraja prelaznog roka, Juventus mora nekako da se oslobodi prekobrojnih.

EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI
EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI

Povezane vesti

Dogovor je postignut, Pirlo će dobiti pojačanje leta.

Naime, kako se i govorkalo, Fiorentina i Juventus su našli dogovor, Enriko Kjeza će večeras odigrati poslednji meč za "Toskance", seli se u Torino.

Kako piše "Gazeta delo Sport", italijanski reprezentativac će šampiona koštati 60 miliona, a plaćaće ga "Ljubičastima" četiri godine.

Juve se odlučio na ovaj potez kako bi dodatno podmladio ekipu, ali i dobio napadač koji može da igra na više pozicija u ofanzivi i upotrebljiv je i u 3-5-2, kao drugi napadač, ili 4-4-2 po boku.

U međuvremenu loša vest je stigla od Daglasa Košte. Brazilac je obavestio klub da hoće da ostane i bori se za mesto u timu i da osim neke ponude velikog kluba, nema nameru da napusti Juventus- Drugim rečima, Košta ne želi u Vulvse, štiti ga ugovor, prima šest miliona godišnje kojih bi Juve da se oslobodi. Jedina opcija je ostala eventualni odlazak u Junajted, ali je to malo verovatno, osim na pozajmicu.

Baner 2

Ono što se zna je da će Juve prodati Ruganija, verovatno Renu koji je dao bolju ponudu od Valensije, a igra i u Ligi šampiona i eventualno De Šilja, ali, ako obezbede dolazak Palmijerija iz Čelsija na pozajmicu.

Što se Kedire tiče, on i dalje želi da mu Juventus isplati poslednju sezonu ugovora kako bi napustio klub, vremena je sve manje, Nemac je bezbrižan, iako klub ne računa na njega...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Friday, 02.10.2020
14:15

Ne treba nam chiesa ,krilnih napadača imamo i previše , nedostaje nam "kreativni vezni" koji je u stanju poslati "loptu s očima" , nešto tipa Pirla ,poslije i Pjanića , Arthur nije taj profil igrača iako bi mogli biti nešto od njega , ove godine Juventus je kupovao "daj šta daš" , igrače bez ikakvog plana , a nije uspio prodati nijednog igrača ,kad tome dodaš i "rizik" na klupi pirla i njegovog "savjetnika" Tudora ,"kaos" je potpun ,ove sezone teško do scudetta , a vjerojatno ni prošle sezone ne bi uzeli scudetto da nije bilo pauze zbog korona virusa , jer je igra bila nikakva a sada malo "bolja" od prošlogodišnje , usprkos "pojačanjima" 😁

avatar
Mak-Juventino
Friday, 02.10.2020
13:50

Posao leta ? Ceka ga klupa , da ne bude Bernardeski osamen ... 60 milki , majko moja , 70 za Artura , ali zato plate igraca manje za 25 % , korona je , mora da se stedi ...

avatar
_Goran_
Friday, 02.10.2020
09:03

Davno je Enriko Kijeza odigrao poslednji mec za Fiorentinu..

avatar
Amalainter
Friday, 02.10.2020
08:42

Kakvi su to moroni u Fiorentini ako daju najboljeg igraca na 4 rate.. 😂

avatar
JC\'90
Friday, 02.10.2020
08:35

Kijeza, Kosta, Dibala, Kulusevski,Bernardeski, Ronaldo, Morata.

avatar
juvealexx
Friday, 02.10.2020
14:16

Nedostaje vezni igrač koji će im uputiti kvalitetnu loptu prema naprijed 😂

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 02.10.2020
08:30