Imamo dogovor? Transfer leta u Evropi?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.07.2020.
10:47
Izvor: Sportske.net

Da li je Solskjer ubedio Vudvorda?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Engleski mediji su neumorni, naime, danas je glavna vest da je Junajted blizu dogovora. Sve su bacili na jednu kartu, pogađate, Džejdona Sanča.

Borusija nije popustila, Soslkjer je ubedio čelnike kluba da bi odmah sa engleskim reprezentativcem mogao da se uključi u trku za titulu.

Transfer će biti papren, ako je istina da je dogovor pred vratima, naime, Junajted će platiti nekadašnjeg fudbalera Sitija 120 miliona evra.

Njega je Dortmund doveo za manje od 10, pre tri godine, jer nije želeo da čeka šansu kod Pepa.

Sančo hoće u Junajted, pre svega zbog Rašforda i Grinvuda, tu je i Marsijal, a navijačima ide voda na usta pri pomisli na napadački potencijal tima.

Da li će ovo uticati na ostale mete?

Baner 10

Svakako, verovatno klub sebi neće moći da priušti i Džeka Griliša ako dođe Sančo, a verovatno će Ole probati da dovede i štopera do kraja prelaznog roka.

On je već najavio da će šestorica ili sedmorica igrača morati da potraže novu sredinu, a očekuje da sredstva u kasu unesu Džons, Lingard, Dalot, Smoling koji je na pozajmici u Romi, kao i Roho, dok se Igalo vraća u Kinu, a i dalje je neizvesno hoće li se dogovoriti sa Interom oko prodaje preporođenog Aleksisa Sančeza.

Junajted pre svega mora da izbori Ligu šampiona, ili da se elite domogne kroz LE, a sa druge strane ostaje i FA Kup, sutra u drugom polufinalu na Vembliju igraju protiv Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 18.07.2020
19:29

Prvo Sancho i provjeren stoper su nam neophodni a onda kroz 2 naredna prelazna roka treba ojacati klpu. Naravno da bi bilo odlicno rijesiti se Sancheza i otkupiti Ighala.

avatar
kzs.mufc
Saturday, 18.07.2020
16:01

Kad bi neko hteo Pogbu da uzme.pa da nekog da dovedu .

avatar
Barbosa7
Saturday, 18.07.2020
13:22

To je ono što smo željeli Sančo i štoper sva ostala imena su novinarska nagađanja pa čak i rezervni špic, možda dođe tek u januaru pošto i zvanično Igalo ostaje do 31 januara.

avatar
Misosesic
Saturday, 18.07.2020
12:42

To idemo vraća se ManUTD,Rasford-Grinvud-Sanco vezni Bruno-Matic-Pogba kakav tim.

avatar
Grobbelaar
Saturday, 18.07.2020
11:25

Previše je to para, pogotovo nakon krize izazvane pandemijom. Sancho je ugovorom za BvB vezan do 2022. i u slučaju da ga ne produži, narednog leta ulazi u poslednju godinu, a samim tim će mu i cena biti prihvatljivija. S druge strane OGS ima par igrača iz podmlatka kojima treba pružiti šansu u I timu, a nema sumnje da ako bi sad došlo do realizacije ovog transfera, Greenwood bi dogodine imao manju minutažu, što svakako nikome nije u interesu.
Dakle, ako mogu da ga kupe za nekih 70-75 mil. funti, neka ne oklevaju. Ako BvB insistira na 100-110 miliona, onda neka sačekaju još godinu dana i dovedu za upola manju cifru.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 18.07.2020
10:52

Odbrana, ne mogu biska i Mc sami u odbrani, da prodaju sve ove nemaju za beka i centralnog def..