Inter - Budžet "nula", dovode sjajnog napadača...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.11.2020.
10:45
Izvor: Sportske.net

Mora se priznati da im je kreativnost na nivou...

EPA-EFE/Martin Meissner / POOL
EPA-EFE/Martin Meissner / POOL

Povezane vesti

U Interu su svesni da moraju dovedu napadača, previše zavise od Lukakua, videlo se u prethodnim mečevima, a Belgijanac će se teško oporaviti za mali lombardijski derbi protiv Atalante.

On je rovit, Konte neće rizikovati, čeka pauzu da se napadač potpuno oporavi. Lautaro je van forme, Sančez je pauzirao, Pinamonti nije rešenje, a potreban je klasičan napadač.

Budžet je nula. Makar tako tvrde u Italiji, kineski vlasnici su jasni, problem je gubicima samog Suninga izazvanih koronom, kao i činjenici da posle velikih ulaganja klub mora da se samofinansira.

Zbog toga će Marota morati da bude dovitljiv, a prva stvar je da se oslobodi suvišnih igrača ili ponudi nekoga u zamenu. Za sada je najizvesnija trampa između Vesina koji se oporavio, a klub na njega ne računa, ili Naingolana, čija je plata ipak previsoka za Napoli, i Milika. Poljak je van tim, čeka januar, do tada će mu ostati šest meseci ugovora, ali bi u januaru rado otišao u Inter. Na jugu žele da se oslobode i njegove plate, klubovi imaju dobre odnose, Politano je završio na "San Paolu", pa je nova trampa vrlo verovatna.


baner

Sigurno da Inter priželjkuje ovaj rasplet, kako bi pojačao ofanzivu, odnosno našao alternative tokom duge sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Friday, 06.11.2020
21:14

Snazan igrac koji ima odlicno kretanje i osjecaj za gol. Jedan takav pored lu-la tandema nam treba u nastavku.

avatar
Amalainter
Friday, 06.11.2020
12:20

Bio bi dobro resenje..