Inter i Barsa se dogovorili? Samo jedan igrač u trampi, sa ovom četvoricom Konte bi imao drim-tim?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.03.2020.
08:30
Izvor: Sportske.net

Dva kluba blizu dogovora, a Inter već ima plan, i čini se da bi mogli da budu zaista moćni ako ispune želje treneru u letnjem prelaznom roku.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Na kraju, čini se da je Barselona prelomila novi napadač biće Lautaro Martinez.

Tačnije, Barsa pokušava da uštedi, Interu je ponuđeno 90 miliona evra plus Arturo Vidal, što bi bilo negde oko klauzule za Argentinca koja iznosi 111 miliona evra.

Spekulisalo se sa novcem i Semedom, ali čini se da Inter nije baš toliko zainteresovan za Portugalca, da Konte želi samo Vidala sa kojim je radio u Juventusu.

U ovom trenutku Inter ne ramišlja o novom napadaču, mada Marota ima neku listu želja, potrebno je da prodaju i Ikardija, i dalje se pominje Luka Jović, ali je prva meta Obamejang, ako uspeju da uzmu novac od Ikardija. Takođe, klub želi Vertongena iz Totenhema koji će biti slobodan igrač.

Dolazak igrača iz PL je postao specijalitet Intera, blizu je dogovor sa Tahitom Čongom, koji nije prihvatio novi ugovor sa Junajtedom. Takođe, pominje se i Duvan Zapata kao pojačanje, ako ne uspeju da ubede Arsenal da proda Obamejanga. Sa takva dva diva u postavi Lukakuom i Kolumbijcem, Inter će biti neverovatno jak u napadu.

Baner


Male su šanse da bude otkupljen Aleksis Sančez jer ima ogromnu platu i morao bi da se odrekne gotovo 20 miliona evra kako bi ostao u Interu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 04.03.2020
12:08

Nije drim-tim , ali ajde

avatar
The_Matrix
Wednesday, 04.03.2020
11:12

Sad sami zastanite i razmislite o ovome sto ste napisali. U januaru Inter nije zeleo da ponudi vise od 12 miliona za Vidala bez obzira na veliku zelju Kontea. Sada ce ga kao racunati 20 mil i to u trampi za igraca kojeg ne zele da prodaju. Za istog tog igraca jos nekoliko timova je spremno da ponudi cist kes...pritom Inter radi na novom ugovoru

avatar
Amalainter
Wednesday, 04.03.2020
11:02

Zapata je bio aktuelan i prosle sezone..ali sada je tu Lukaku..Interu ce trebati neki brz napadac pored,Alexis da smanji potrazivanja i ostane, bilo bi dobro

avatar
Marchisio8
Wednesday, 04.03.2020
10:45

Дрим тим?

avatar
Oldboy
Thursday, 05.03.2020
14:21

Pa da, vidiš kad juventini piše tekst, svaki tim je drim tim, pa kad ih Juventus pobedi, onda je Juventus pobedio drim tim, shvatila?