Inter "kupuje" Barsi najlepše novogodišnje poklone!

Autor: Milovan Longinov
utorak 10.11.2020.
10:28
Izvor: Sportske.net

Idealan scenario za sve.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Inter i Barselona bi mogli da završe zanimljiv posao, kojim bi Katalonci realizovali zimski rok iz snova.

Kako su preneli brojni izvori, Žunior Firpo je na izlaznim vratima Barselone i blizu je dogovora sa Interom, a u tom slučaju Katalonci bi imali novac da dovedu Memfisa Depaja i Erika Garsiju!

Konteu je potreban levi bek, Ešli Jang je veteran, baš kao i Kolarov koji igra kao levi štoper, tako da je Firpo idealan parnjak Hakimiju sa preke strane.

Mladi Španac je bukvalno precrtan kod Kumana, koji ga je uveo samo dva puta sa klupe i to u Ligi šampiona, protiv Juventusa dva minuta i Ferencvaroša 29. Firpo je stigao iz Betisa leta 2018. godine za 18 miliona evra, a Barselona bi ga najverovatnije pustila i za manje, taman dovoljno da može da dovede Erika Garsiju i Memfisa Depaja.

Njih dvojica su u poslednjoj godini ugovora, Siti i Lion bi pristali na minimalna obeštećenje, a u Kataloniji veruju da im za obojicu ne bi bilo potrebno više od 15 miliona evra.

Kuman čezne za novim štoperom i napadačem, Garsija je dete kluba, ima tek 20 godina i njega svi vide kao prirodnog naslednika Đerara Pikea, dok je Depaj polivalentni napadač koji može da odgovori na više pozicija.

Prodaja Firpa i za te pare dolazak Garsije i Depaja? Teško da postoje lepši novogodišnji pokloni za navijače Barselone...

baner tadic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 13.11.2020
12:35

Pa sta VI mislite koliko Firpo vredi u situaciji u kojoj se Barsa nalazi(pred Bankrotom)60m?Presmesno.Ja koliko znam Marota nije na glasu da pretplacuje igrače.Možda Garsiju da dovedu ali Depaja neće sigurno,a sa druge strane Barsi do sredine januara treba 200 miliona ili odose u bankrot ,tako da mislim da Barsa neće trošiti pare nego prodaja i vraćanje duga i to Grizman i Dembele.A moj predosjećaj je da bi Barsa u januaru mogla da proda Mesija u Siti za 100 miliona oslobodi se njegove plate i odgodi taj Bankrot,mislim da bi im to bilo bolje rješenje nego da probaju sa prodajom drugih igrača jer im niko drugi nije na ceni(sem Fatija) Dembele,Grizman,Kutinjo.

avatar
Mirjevac
Monday, 16.11.2020
19:28

Bankrot nema veze sa fudbalom, vec neka firma koja je barci renovirala fasadu, koja se ljudti a barca joj to nece plati i to se povlaci vec tri ili cetri gofine! Ta firma je tuzila barcu i joce da je preda pod stecaj i trazi id barce sa kamatom za tri godine ne placanja99 miliona, ali sud jesve to odbacio i da o bankrotu nema nista! Real je u vecoj krizi od barce, preko 500 miliona se zaduzio za renovaciu stadiona, za kupovinu Hazara od 160 miliona, Jovica 60 plus bonusi, i jos neke igrace, real je duzan preko guse, ali vesto krije i dobija novac iz Madridskog budzeta i na silu smanjio plate igracima! Barca je upsla u krizu zbog virusa i lose uprave, ali barca ne krije nista sve iznosi navidelo a real mnogo toga krije!

avatar
Misosesic
Thursday, 19.11.2020
13:18

Daily Mail je napisao fin članak o Barsinoj situaciji kao i ESPN.Kao prvo problem nije ta firma nego sto Barsa nema novca,ta firma za fasadu je Barsi najmanji problem.Problem su rate kredita koje stizu a Barsa nema novca kad 70% prihoda ide na plate a korona je smanjila prihod.Barsa je odgodila prve rate do sredine januara u nadi da ce igrači pristati na smanjenje plata od 50% ili da ce prodati igrače skupiti novac a osloboditi platni budžet.Barsa je od Goldman Sachs-a podigla kredit od 950 miliona u trenutku kad je već bila zadužena preko 600 miliona.

avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 10.11.2020
22:10

Kakav Firpo to bi znacilo da Konte priznaje poraz angazovanjem Kolarova, A tu je i Darmian koj moze da pokrije tu poziciji - kakav Firpo nece sigurno zavrsiti u Interu, Konte je ispucao sve svoje zelje nema vise pravo na kupovinu - stim da nije sigurno hoce li on u opste biti trener Intera od januara - Alegri je vec spreman

avatar
Mirjevac
Monday, 16.11.2020
19:21

Videcemo, mizda ce Firpo da bude deo za Lautera?

avatar
Mirjevac
Tuesday, 10.11.2020
17:17

To je dobra vest za Barcu, ali Barca treba da gleda da kupi Lautera iz Intera a ne Depaja! Barci treba pravi spice igrac a ne kao sto je Depaj, takve kao Depaj barca ima vise njih, za stopera iz Citija barca treba pod hitno da kupi, njoj je odbrana preko potrebna i zamena za Djordi Albu, koji je sve losiji, na mesto Busketsa ima zamenu ali Kuman i dalje forsira njega a on je naj slabija karika za sad! Zato Kuman treba umesto Busketsa da ubacuje Pjanica, prem da i Pjanic nije nesto bas, ali bolji je momentalno od Busketsa! Kuman treba da uigrava mladog Rikea Pujgdema ili Lejnu, mozda sam im pogresno imena napisao, ali oni du mladi i njih treba forsirati!

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 12.11.2020
12:04

Odakle im 111 miliona evra za Lautara ? Mesi ide na leto iz Barse hteo je i proslo leto - ali mu nisu dozvolili sad sledeceg leta je slobodan igrac tako da ce ta Barsa da se muci u boducnosti - dok od Lautara nema nista da pojaca Barsu Mesi ide iz tog kluba tako da i Lautaru opada zelja da igra za Barsu - a ima i druga stvar nemaju 111 mil evra

avatar
Gile sile pravi
Friday, 13.11.2020
20:56

Tako si pricao i prosle sezone - ako nisi znao svake godine Lautaro ima otkupnu klauzulu do kraja svog ugovora od 111 miliona evra od prvog do 15 jula i tako sve do kraja njegovog ugovora - to u Interu nikog ne intersuje sto triziste igraca opada - on ima klauzulu koju ima i ko hoce da ga kupi mora da plati 111 miliona evra, igrac samo tako moze da napusti Inter i ne drugacije - sto se Mesija tice on ima rasirene ruke vec od januara da pregovara sa drugim poslidavcima - Barsa da je mogla da kupi Lautara kupili bi ga jos letos nemocni su kad je Lautaro u pitanju i njegova kupovina - Inter nije pristajao ispod 111 miliona evra na njegovu prodaju i tako ostaje sve do kraja njegovog ugovora, ne moze Barsa da se vozi kod Marote to si video jos prosle sezone, nemju pare i tu se zvrsava svaka diskusija za kupovinu Lautara - tebi masta radi svasta

avatar
Mirjevac
Thursday, 12.11.2020
16:43

Kako otkud 111 miliona, prvo sadasnja kriza je dovela da Lauter ne vredi toliko, drugo to je bila prva klauzula koja vise ne vredi, nova nije potpisana, vec ce se cena odredjivati po sadasnjem trzistu! Drugo barca ima sest igraca za prodaju, i cak ima plus dva igraca koja su trazena i njih dvojicu da proda ispod cene ona ce moci da kupi Lautera! Sto se tice Mesija on ce istati u Barci videces, tako da ce Lauter zaigrati sa Mesijem u Barci!

avatar
Бојовић Милан
Tuesday, 10.11.2020
15:33

Dovesti Memfisa i Erika Garsiju za oko 15 miliona evra, a ako pogledate njihovu vrednost na Transfermarktu (zbirno oko 60 miliona), bio bi definitivno najbolji potez Barse od kupovine Nejmara ili Suareza, a možda i najbolji posao ikad. Ako još uspeju i da prodaju Grizmana kojeg iskreno svi poštujemo, ali prosto ne ume da se snađe iz nekog razloga... samo pametno

avatar
Amalainter
Tuesday, 10.11.2020
12:53

Strasno.. 😂