Inter prelomio, dva pojačanja u ponedeljak, sa ovom šestorkom su favoriti za titulu?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 20.08.2020.
10:26
Izvor: Sportske.net

Ženg presekao i Juventus ima razloga da se brine...

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Inter čeka finale, pisali smo, Konte je postavio uslove i izgleda da će dobiti pojačanja koja želi.

Naime, trener Intera se pre završnice u Nemačkoj sukobio sa direktorima oko pojačanja, već je stigao Hakimi, ali Marota i Konte su gotovo dijametralno videli prelazni rok.

Izgleda da će predsednik Ženg presuditi, Konte ostaje i pored kritika koje je izneo na račun kluba posle završetka Serije A.

Već sledeće nedelje, stižu dva pojačanja, završen je posao oko Sandra Tonalija, a blizu je dovođenje Emersona Palmijerija koji je dobio prednost u odnosu na našeg Filipa Kostića. Brazilac bi trebalo da košta oko 30 miliona, plus bonuse, pa če na ova dva igrača, biti potrošeno oko 60 miliona. Uz uloženo u Hakimija, to je već 100 miliona ovog leta.

Nema nikakve šanse da se Lukaku preseli u Madrid, ali je prilično neizvesan i odlazak Lautara Martineza, sledeći igrač koga cilja Konte je Maraš Kumbula, štoper Verone. Inter će najverovatnije prodati Škrinjara kako bi pokrio deo troškova prelaznog roka, a osim Džeka oko koga vode bitku sa Juventusom, trener Intera je tražio i Kantea, što je nerealno, videćemo hoće li klub popustiti i dovesti mu Artura Vidala.

baner

Sa Hakimijem, Palmijerijem, Tonalijem, Vidalom, Kumbulom i eventualno Džekom, uz ostanak Aleksisa Sančeza koji je otkupljen od Junajteda, čini se da bi Inter čak bio favorit za "Skudeto", s obzirom na finansijske probleme Juventusa i organizacione promene u devetostrukom italijanskom šampionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dzaus81
Thursday, 20.08.2020
18:17

Tako je! Forza Grande INTER

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 20.08.2020
17:50

Sa otpadom iz premijer lige oni skudeto videti nece, plus je konte instant trener bez plana b, kada ove sezone nisu uzeli na juris i nikad losiji juve sledece nemaju sta da traze

avatar
NIKE
Thursday, 20.08.2020
15:50

Ljudi Hakimi je top pojacanje, a Džeko moze biti jedino dzoker u nekom fazonu, Tonali, pa Emerson da je valjao ne bi ga se Chelsea gledao rijesiti, Vidala isto tjeraju iz Barce.. ali uredu Conte je trener i valjda on zna šta radi bolje nego mi laici..Samo ne smiju pustiti Lautara, on im je najbolji igrač tima.. to bi im.bila greška..

avatar
Karambol
Thursday, 20.08.2020
15:24

Kakav Emerson Palmeiri, bas ce sa njim da napadnu titulu,i sa istrosenim Vidalom i Dzekom. Tonali i Hakimi okej,ali Emerson i Vidal prosek

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 20.08.2020
13:48

Realno , Skriniar je najbolji stoper koji imaju , ali ne u onu formaciju 3-5-2 ! Ako prodaju njega , mora da ostane Godin , plus najmanje jos jedan novi stoper , Kumbula mozda ... Godin - de Fraj - Bastoni , Kumbula i Ranokija?! na klupi

avatar
BlueBoy84
Thursday, 20.08.2020
13:36
avatar
Oldboy
Thursday, 20.08.2020
11:38

Tačno, niko nije lud da otpusti Kontea, bar ne pored ovakve sezone. Hvala Vlajko