Inter saznao cenu, Konte za 60 miliona dobija tandem koji sanja?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.08.2020.
17:51
Izvor: Sportske.net

Da li će uprava Inter održati obećanje?

EPA-EFE/Dean Mouhtaropoulos
EPA-EFE/Dean Mouhtaropoulos

Povezane vesti

Antonio Konte je odlučio da ostane u Interu, jer su mu Kinezi obećali pojačanja, a deluje da će održati reč.

Za početak, Arturo Vidal bi uskoro trebalo da potpiše ugovor, Čileanac je u intervjuu tokom vikenda Kontea nazvao taktički najvećim trenerom, a očekuje se da ga Barsa pusti za 10 miliona evra.

Tu nije kraj, druga Konteova želja je još jedan bivši igrač, Ngolo Kante, za koga je Čelsi odredio cenu od 50 miliona evra.

Nije tajna da bi Frenk Lampard želeo da se odrekne Francuza koji je tokom poslednje sezone imao brojnih problema sa povredama. Ali, Čelsi želi da zaradi od njegove prodaje, pošto je ovog leta zaista napravio bum na pijaci, pošto su stigli Ben Čilvel, Timo Verner, Hakim Zijeh i Tijago Silva, dok se čeka i Kai Haverc.

Konte je, zanimljivo, mogao da dobije mladog Tonalija iz Breše, koga nazivaju novim Pirlom, ali je on želeo da dobije "mišiće" na sredini terena. Vidal je sigurniji i bliži transferu, a videćemo da li će Inter pristati da plati 50 miliona i za Kantea.

Baner ostale lige



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
A.Shevchenko 7
Monday, 31.08.2020
21:58

Smesna vest, jedino neko ko ne prati celsi moze da lupeta ovako.

avatar
No rules
Monday, 31.08.2020
21:19

Koji pacerski potezi. Dobar trener veruje kvalitetnom a ne mladom ili starom igracu. Vidal je ispusena mustikla i nikako ne smije biti okosnica tima. Konte igra sa 3 vezna, a mi imamo jos i Sensija, Barelu, Eriksena... Kante je druga prica ali puno kosta. Zalicemo mi zbog Tonalija.

avatar
pop94
Monday, 31.08.2020
20:54

Čelzi ako proda Kantea, nek se gase.

avatar
crno-crveno
Monday, 31.08.2020
20:53

Vreme ce pokazati ko je prosao bolje.
Iskreno toneli nije za prvu opciju jer je jos mlad u mogao bi da sagori pa verovatno ga konte zato nije doveo ali mogao je i njega i vidala jer je talenat.

avatar
Oldboy
Monday, 31.08.2020
18:38

Čini mi se da je dogovor da će Eriksen igrati ukoliko Konte dobije mišiće na sredini terena, što će reći, gorepomenutu dvojicu

avatar
JC\'90
Monday, 31.08.2020
18:24

Vidal, Kante, Barela, Sensi. Mislim da Eriksen treba da potrazi novi klub. Idealno bi bilo kada bi Juve hteo da ga uzme, ako vec ne mogu do Auara.