Inter sveo spisak na dva imena!

Autor: Stefan Matić
subota 17.08.2019.
21:37
Izvor: Sportske.net

Konte ne odustaje od pojačanja posle propasti u operaciji "Džeko".

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Reprezentativac BiH je potpisao produžetak saradnje sa Romom, iako je bio prva meta Intera i Kontea. Ostalo je još nedelju dana do početka nove sezone Serije A, još dan manje za završavanje poslova na letnjoj transfer-pijaci.

Za "neroazure" su povezivani igrači poput pomenutog Džeka, Milika iz Napolija, Dibale, Vernera i Ante Rebića, ali deluje da Inter može računati samo na dva imena a to su Fernando Ljorente i Aleksis Sančez!

Dva igrača su imala toplo-hladne sezone u svojim timovima iz Premijer lige. Španac je bio odličan u završetku sezone za svoj Totenhem, ali mu nije produžen ugovor. Inter bi mogao da ga dovede kao slobodnog igrača, iskusni napadač zahteva tri miliona evra po sezoni, ali je najsličniji karakteristikama igrača poput Edina Džeka.

Sancez

Za Aleksisa Sančeza se interesovala Roma, ali je Čileanac samo odbacio takav prelazak. Junajted je raspoložen da ga pošalje na pozajmicu, ali su problem previsoka primanja nekadašnjeg igrača Arsenala. Konte je još u Juventusu zahtevao odličnog ofanzivca, videćemo da li će mu ovaj put Marota uslišiti molbe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Sunday, 18.08.2019
18:39

I pola plate da primaju ova dojica iz svojih klubova,em je i to mnogo em ni to ne zasluzuju!
Inter ima losa iskustva sa ispusenim mustiklama,osim Figa.

avatar
yboyka525
Saturday, 17.08.2019
22:44

Jeste li vi danas objavili vest da je solskjaer presekao, i da cemo se svi iznenaditi koliko ce sancez imati prilike da igra? Rekao bih da jeste, i sad ovako nesto da se pise, koliko da bi se pisalo, jer su ostali inter, juve i bajern da se pise o njima kako dovode svi po jos 10 igraca...

avatar
MarioJ
Saturday, 17.08.2019
21:51

Aleksis Sančez bi bio pun pogodak.

avatar
Boran83
Saturday, 17.08.2019
21:44

Kakav crni Ljorente, imaju Ikardija a ovaj Konte izvodi besne gliste i razmislja da dovodi neke gerijatrija igrace 😱 a kako zamislja da konte dovede sanceza sa platom od 350 hiljada funti nedeljno, jedino da ne prima platu i da igra za dzabe iz ljubavi za inter 😂🤷‍♂️

avatar
Benz9
Sunday, 18.08.2019
18:18

Ako se ne varam Konte je osvojio ligu sa Matrijem kao prvim spicom i Kvaljarelom kao podrskom

avatar
debeliRonaldo
Monday, 19.08.2019
21:04

Tripuje se Conte punim, ne zna on jeli pošo ili došo