Inter završio poslove, a leto će doneti pravi vatromet!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.01.2019.
17:26
Izvor: Sportske.net

Stavljena tačka na januar, na kraju samo nađena zamena za Vrsaljka i obezbeđen dolazak jednog od najboljih defanzivaca na svetu. Ali, šta je u planu?

EPA/VENEZIA FILIPPO
EPA/VENEZIA FILIPPO

Povezane vesti

Inter zbog FFP nije imao mnogo rešenja ove zime, a i rezultati nisu takvi da bi vredelo ulagati u neka velika pojačanja.

Sa druge strane, situacija je jasna, od Spaletija se traži trofej, Konte je demantovao da je pričao sa Marotom, ali on jeste glavni kandidat da nasledi Spaletija na klupi narednog leta.

Zbog toga Inter čuva novac za pojačanja, prvo je već obezbeđeno, u pitanju je Dijego Godin, koji stiže na leto kao slobodan igrač. Sa Škrinjarom i De Frajom u Interu veruju da će činiti jednu od najboljih italijanskih odbrana.

Doveden je Soareš iz Sautemptona, ali na pozajmicu jer je Vrsaljko povređen. Hrvat neće biti otkupljen, ali bi na leto mogao da stigne Darmijan, Junajted je tražio previše, no, ako Soareš ne bude zadovoljio novac će biti utrošen za beka Junajteda.

I to nije sve, ostali su čvrsti kada je Perišić u pitanju, ali će na leto Hrvat otići, Marota ima plan da angažuje Barelu iz Kaljarija za koga će platiti oko 50 miliona, ali i Kijezu iz Fiorentine, za koga uz novac može da ponudi i igrače koje Viola želi, poput Galjardinija.

Naravno, ne isključuje se još neko pojačanje, videćemo kako će sve izgledati na kraju sezone, minimum minimuma je plasman u Ligu šampiona.

Zbog toga je ovaj januar bio tih za Inter, ali na leto sledi bum i stvaranje novog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PazzaInter
Thursday, 31.01.2019
18:40

Tih prelazni rok, ali ja sam zadovoljan. Nije bilo potrebe ulagati previse sad na polusezoni, osnovni cilj je novi plasman u Ligu Sampiona, a Inter i bez pojacanja sigurno ima ekipu za to, jedino me brine ovaj celavi na klupi. Godin stize besplatno kao jedan od najboljih svetskih stopera sto je fenomenalan posao. Neki ce reci da je prestar ali podseticu vas da je jedan Kjelini koji toliko znaci Juventusu dve godine stariji od njega, tako da se ne osvrcem mnogo na to. Sedrik je igrac koji je osvojio Evropsko sa Portugalom, bio je i sad na Svetskom, i definitivno je sjajan potez dovesti ga na pozajmicu za samo pola miliona, uz to otkup nije obavezan ako razocara, a i ne iznosi mnogo, svega 11 miliona sto je za danasnje cene smesno. Cudi me da je Sautempton pristao na ovakav transfer, Inter rizikuje minimalno sa tih pola miliona a moze mnogo da dobije, pogotovo sto je Vrsaljko stalno povredjen, a D'ambrozio je vec godinama jedna od najslabijih karika u timu.

avatar
Mare91Inter
Thursday, 31.01.2019
18:31

Svake godine ista bajka

avatar
Igor978
Thursday, 31.01.2019
20:30

Nema vise bajki, onaj kreten od tohira je izasao i tek sad pocinje ozbiljan rad kineza. Inter se vraca u sami vrh