Interov defanzivac otkrio gde bi mogao da nastavi karijeru!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 04.10.2018.
21:09
Izvor: Sportske.net

Iskusni Brazilac još uvek nije produžio ugovor.

EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Inter je sinoć ostvario drugu vezanu pobedu u Ligi šampiona, i to opet nakon preokreta! Ovoga puta je to bilo protiv PSV-a u gostima, pa tako Splatijev tim ima dve pobede i dele prvu poziciju u grupi sa Barselonom.

Mirandi ugovor ističe u junu, pa bi ovaj Brazilac mogao narednog leta da napusti klub kao slobodan igrač. Čelnici Intera pokušavaju da mu ponude novi ugovor kako bi on ostao i dalje u ovom italijanskom timu, ali Miranda još uvek nije potpisao novi ugovor, a nema nikakvih naznaka da će to uskoro učiniti.

Nakon pobede u Holandiji, Interov defanzivac je iskreno govorio o Brazilu:

"Ponekad pratim brazilski šampionat. Veoma sam srećan što se Sao Paolo bori za titulu jer ja imam dosta prijatelja tamo. Nadam se da mogu da pobede, rade baš naporno."

"Ukoliko odlučim da se vratim u Brazil, Sao Paolo će uvek biti moj prvi izbor", rekao je tridesetčetvorogodišnji defanzivac.

Brazil Mexico Soccer

Za sad, Miranda ostaje u Interu, u koji je stigao 2015. godine iz Atletiko Madrida, a da li će tako ostati i narednog leta? Uprkos svojim godinama, Miranda izgleda fantastično na terenu i Inter smatra da on može još neku godinu da nastupa na vrhunskom nivou i zato žele da produže saradnju sa ovim Brazilcem.

Miranda je nastupao za Sao Paolo u periodu od 2006. do 2011. godine. Nosio je 178 puta dres ovog brazilskog velikana, a ko zna, možda se uskoro i vrati u ovaj klub.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Friday, 05.10.2018
08:42

Izneo predhodne sezone na ledjima..boga mi bez njega bi bio potpuni brodolom..sada je tu Skrinijar,De Vrij..ali nekako mi se cini da je on najsigurniji..

avatar
No rules
Thursday, 04.10.2018
22:39

Inteligentan igrac. Njegovo iskustvo puno znaci Interu, uprava bi trebalo da ga zadrzi barem jos jednu sezonu.

avatar
Oldboy
Thursday, 04.10.2018
21:36

Stara garda defanzivca, žao bi mi bilo da ode, ali ne sumnjam da će stići adekvatna zamena