Interov dželat na ceni, Englezi i Italijani stali u red!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 27.12.2018.
23:44
Izvor: Sportske.net

Sjajni napadač teško da će odoleti atraktivnim ponudama ukoliko stignu.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

PSV igra fantastično, prvi su u holandskom šampionatu, ispali su iz Lige šampiona, ali zaista su bili u teškoj grupi i pružili su odličan otpor.

Jedan od ključnih igrača ovog tima je mladi Meksikanac Irving Lozano koji je zablistao i na Mundijalu i postigao pobednički gol u duelu sa Nemačkom.

Dvadesettrogodišnji krilni napadač je u izuzetnoj formi, pa i ne čudi što su brojni timovi zainteresovani za njegovo dovođenje.

Pravo čudo je kako je PSV uspeo da odbije ogromne ponude koje je imao u toku ovog leta, a svima je jasno da će Lozano napustiti Holandiju ili u januaru ili narednog leta.

Čelsi je spreman da ponudi ogroman novac za ovog Meksikanca, a tu je i Milan koji će pokušati da ga angažuje. On je velika želja Leonarda, ali svima je jasno da će "Rosoneri" morati da prodaju određene igrače kako bi imali za dovođenje bilo koga. Pominju se Borini i Čalhanoglu, a da li bi prodaja njih dvojice bila dovoljna kako bi se poslala adekvatna ponuda za Lozana?

Lozano je 2017. godine stigao iz Pačuke za osam miliona evra, i 34 puta je zatresao mrežu, a dres PSV-a je nosio 61 put. Njegov gol je praktično izbacio Inter iz Lige šampiona.

Irving Lozano

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke