Interov plan gotov, jedan od ove trojice znači i "Skudeto"?

Autor: Boris Jovanović
utorak 19.01.2021.
10:11
Izvor: Sportske.net

Iako nemaju novca u Interu bi mogli do kraja prelaznog roka da dovedu pojačanje po meri i sklope mozaik...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

U Interu euforija nakon pobede u "Derbiju Italije", Juventus deluje kao da je otpisan, Milan je ispred, ali crno-plavi veruju da će prestići komšije i posle 11 godina osvojiti titulu.

Klub nema novca za pojačanja, ali postoji način da se uz prodaju Eriksena negde pošalje Pinamonti (Benevento je zainteresovan) čime bi se otvorilo mesto za jedno pojačanje.

Čini se da se Konte odlučio za napadača koga bi priključio Lautaru, tu su Lukaku kome je potrebna alternativa i Aleksis Sančez.

Ako bi se oslobodilo mesto u napadu i na platnom spisku, tri su mete.

Jedna je Eder koji je završio u Đangsu, osvojio titulu, mogao bi da se vrati u klub i da se bori za drugu krunu u ovoj sezoni. Osim Brazilca ili "Malog Kake" kako su ga nazivali, na Konteovoj listi su iskusni Žervinjo i napadač Kaljarija Pavoleti.

Jasno, san je da kompletiraju kvartet sa Papu Gomezom, ali male su šanse da se on oslobodi ugovora sa Atalantom i da bude slobodan ove zime...

U svakom slučaju, tim je dovoljno jak, ne igra Evropu i zaista je ovo šansa koju ne smeju da propuste. Mada, pita se i Milan koji iako svi očekuju da padne drži prvo mesto.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke