Interove nade kopne, otpala najveća želja, postoji li plan "B"?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.01.2020.
10:04
Izvor: Sportske.net

Izgleda da od Konteovih planova nema ništa, danas poslednji pokušaj, ali šanse za dogovor gotovo da nema...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Sve manje nade za Inter. Barselona je potvrdiola danas još jednom da ozbiljno računa na Vidala i da ga neće pustiti u Italiju. Njegov agent je stigao na Apenine, pokušaj da natera Inter da ponudi duplo veću cenu od sadašnjih 12 miliona, ali to se neće desiti.

Inter je izgubio trku za Kuluševskog i dalje se pominje Eriksen, ali kako pišu portali u Italiji, taj transfer je realniji na leto.

Pred derbi sa Napolijem, Konte izbegava da govori o pojačanjima, kaže da će raditi sa fudbalerima koje ima, ali iza kulisa se vodi prava borba da ubedi Marotu, odnosno Kineze da ulože.

Osim veziste, traže napadača i levog beka. Markos Alonso je preskup, Žiru ima preveliku platu, i dalje je najveća verovatnoća da menjaju Politana za Ljorentea. Što se levog beka tiče i dalje je dosta imena u igri, pominje se Akunja iz Sportinga koji igra levo, ali je ofanzivniji od klasičnih levih spoljnih igrača.

Ipak, Konte veruje da bi ga uklopio u formaciju 3-5-2.

Darmijan koji je pominjan nije rešenje, ta pista se ohladila, videćemo šta će klub učiniti u januaru, pominjan je čak dolazak Pogbe u zamenu za Lautara Martineza, ali to je malo verovatno i predstavlja domen naučne fantastike.

Pod Vezuvom, Konte se nije proslavio sa Juventusom, ipak Inter će pokušati sve da zabeleži pobedu i nastavi da drži korak sa Juventusom. U svakom slučaju dug je januar, trener Intera ima obećanje da će ekipa biti pojačana, ali igrači koje je on tražio su daleko od "Meace" u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Capitano
Monday, 06.01.2020
19:44

Od svih potencijalnih pojacanja za koja se pisalo, jedino Eriksena bih zeleo u timu. Moja zelja ostaje Berardi, mada msm da od toga nema nista.

avatar
amigo999
Monday, 06.01.2020
15:17

Danas se odlucuje da li ce doci Vidal ili se neko drugi kupuje.....https://www.calciomercato.com/en/news/vidal-s-agent-is-in-italy-today-to-meet-with-inter-to-discuss-fi-28551

avatar
amigo999
Monday, 06.01.2020
15:07

Samo budala bi dala Lautara za Pogbu....

avatar
Oldboy
Monday, 06.01.2020
13:23

Marota napušta Inter, Konte daje otkaz a, kinezi su zapravo severni korejanci.