​Istorijski transfer Bajerna od 100.000.000 će se desiti, ali ko će biti "taj"?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 10.04.2023.
20:40
Izvor: Sportske.net

Potvrđeno iz najpouzdanijih izvora.

EPA-EFE/Anna Szilagyi
EPA-EFE/Anna Szilagyi

Povezane vesti

Fudbalski klub Bajern Minhen odredio je primarnu poziciju i sumu za najvažnije pojačanje, sada ostaje da vidimo - ko će biti nova "devetka" Bajern Minhena. 

Renomirani nemački novinar Florijan Pletenberg otkrio je danas da su u Bajernu doneli konačnu odluku i na leto će uložiti čak 100 miliona evra za novog napadača! 

On je prethodno potvrdio da jeste tačno da su iz Bajerna kontaktirali agente Viktora Osimena, ali da Nigerijac nije jedina meta. 

Bajern sasvim sigurno ima listu pojačanja, od ranije se zna da je u opticaju i Randal Kolo Muani, koji je sigurno i jeftiniji od Osimena. 

Pletenberg tvrdi da se Bajernu veoma sviđa Osimen i da je on zaista meta i želja Tomasa Tuhela. 

Prema ovom izvoru, Bajern je kontaktirao Osimena još prošlog leta, ali im je cifra od 100 miliona evra tada bila previsoka.

Ova sezona ipak je pokazala da Čupo Moting ne može da bude jedina "devetka" Bajerna i da je realno to i najpotrebnija pozicija za pojačanje. 

Ako nas pitate, Osimen bi definitivno bila najbolja opcija ako pogledamo tržište u ovom trenutku i definitivno će biti najtraženiji napadač, ali ne treba zaboraviti i da ga prate Mančester junajted, Čelsi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke