Iz Rome zvali čelnike Stouka, Šaćiri je razlog

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.06.2017.
15:02
Izvor: Sportske.net

Đerdan Šaćiri je na meti Rome, po svemu sudeći.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Ovaj prelazni rok bi mogao da nam donese mnogo toga zanimljivog, a što se italijanskih timova tiče, reklo bi se da su najaktivniji na startu.

Milan je već doveo četiri poznata imena u svoj klub, Inter ima dosta novca, Roma je dovela Morena iz PSV-a, Juventus planira nekoliko pojačanja...

Biće vrlo zanimljivo, a Roma je jedna od ekipa koja će pokušati da napravi tim koji će biti u rangu sa Juventusom u borbi za titulu.

Potreban im je još jedan kvalitetan fudbaler koji može da odgovori zadacima u ofanzivi, a to bi mogao da bude Đerdan Šaćiri.

Šaćiri je igrač Stouka, ovaj klub je već kontaktiran i pregovori su zvanično počeli, ostaje samo pitanje do kada će trajati i da li će uopšte trajati.

Uglavnom, Roma ima svoju viziju, Šaćiri se očigledno uklapa.

O tome kako bi mogao da izgleda tim Rome naredne sezone, pročitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 21.06.2017
21:08

i opet Roma bude ispod napolija, a verovatno sledece sezone i iza Milana. Ugledajte se na gradskog rivala I uzmite Srbina (SMS dokazan na cizmi) da podignete igre ekipe na visi Nivo, a ne Sacirija koji je svoje pokazao u interu. Nadam se da ce SMS preci u Milan

avatar
Boris Radulović
Wednesday, 21.06.2017
15:54

Pa zar nije ovaj vec bio u Italiji i propao u Interu? Nemojte me zezati, Salah je za ovoga izmislio fudbal, bolji je Peroti od njega, a vec je i uigran sa ostatkom ekipe.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 21.06.2017
15:29

Tesko da ce Saciri nadomestiti odlazak Salaha.Roma u ovu sezonu ulazi znatno slabija

avatar
Andrea Pirlo
Wednesday, 21.06.2017
15:48

Nije Saciri los, naravno nije kao Salah, ali ima svoje adute i kad je u formi gazi, psihicki mi deluje malo cudno, ako dobro krene sezonu bice odlican, ako ne eto njega da greje klupu.

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 21.06.2017
16:45

U Interu je bio blagi uzas,nikako se nije uklopio. E sad,da li mu ne odgovara Italijanska liga ili mu nije samo Inter odgovarao,to je vec za analizu. A ovakvu analizu su u Romi sigurno uradili