Izašla lista igrača na koje Zidan ne računa, osam imena, još samo jedna dilema!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.05.2019.
20:10
Izvor: Sportske.net

Osam igrača je na prodaju, plus još jedan koji zavisi od ponuda...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real ima ambiciozni plan, da zaradi veliki novac od prodaja, pa je u skladu sa tim, Zidan napravio listu igrača na koje ne računa.

Već znamo da je Garet Bejl prvo ime, ali to ne znači da će biti lako, on ne želi da napusti klub i kako je rekao, spreman je da presedi do kraja ugovora na klupi.

Bajern najverovatnije neće otkupiti Džejmsa Rodrigeza, ali nema mesta u Realu, "Los Blankosi" se nadaju da bi mogli da unesu u kasu oko 40 miliona evra od Kolumbijca, odnosno da će mu Mendeš naći klub.

Mateo Kovačić koji dobro igra u Čelsiju nije u planovima Zidana, ali ni "Plavci" ne mogu da ga otkupe zbog kazne FIFA, mada se to može zaobiću produžetkom pozajmice.

Optimistično deluju prognoze da bi ova trojica igrača u kasu mogla da unesu 150 miliona jer nema interesanata. Na listi su još vezisti Ljorente i Sebajos, napadači Marijano i Borha Majoral, kao i Kejlor Navas. I za njih petoricu se navodno računa na sumu od 100 miliona, mada i tu nema ponuda, osim za eventualnu pozajmicu.

U svakom slučaju, nekoga moraju da prodaju kako bi kupovali, stiže Azar, ali je to tek početak.

Ostaje nedoumica oko Iska, na njega Zidan računa, ali ako dođe Eriksen, Andalužanin neće imati neku minutažu, verovatno i on sam hoće da napusti klub. Ali to zavisi od visine ponude, pričalo se o 60 miliona koje bi navodno platili Juve i Siti, no čini se da će Perez tražiti više za španskog reprezentativca.

Real ima igrač za prodaju, ali problem je cene, kao i primanja koja imaju i koja su uglavnom nedostižna za većinu klubova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 30.05.2019
07:58

Mogu oni da kupuju nisu na monitoru FFP ali onda gomilaju igrace. A laznog Bejla ce prodati za 100 miliona ali lira.

avatar
Mirjevac
Thursday, 30.05.2019
01:01

Sve ove na koje Zidan ne racuna niko ih ne trazi, tako da niko nece da ih kupi a oni hoce da ih prodaju! Real ce ogromne novce na plate da trosi i to na one igrace koji nece biti u prvoj postavi!

avatar
Gangula 2.0
Wednesday, 29.05.2019
20:47

Добра шала(Азар долази).То говоре већ годину дана а ништа се не дешава.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 29.05.2019
20:23

Nadaju da bi mogli da unesu u kasu oko 40 miliona evra od Kolumbijca, J.Rodriguez ima 27g to su najbolje godine za igraca na njegovoj poziciji. Mogu lagano uzeti 60mil za njega za 40mil ga sigurno nece pustiti pa on jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji. MANU da je pametan pa da ga dovede a Arsenalu bi isto dobro legao umjesto Ozila.