Izbacio Jokanovića iz kupa, uskoro se seli u Madrid?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 04.11.2018.
20:40
Izvor: Sportske.net

Real ima novu metu sa Ostrva.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Real je u ogromnim problemima, navijači očekuju da bi njihov tim mogao da dovede neke velike zvezde i da ponovo zatrese fudbalski svet svojim transferima.

Jedan mladić iz Mančestera je zainteresovao Pereza, koji je odlučio da svim silama krene po njega.

Brahim Dijaz je mladi španski vezista koji čeka pravu šansu kod Pepa Gvardiola. Na kraju, možda i ne dobije pravu šansu u dresu "Građana" ukoliko ga Perez dovede na "Santijago Bernabeu".

Devetnaestogodišnji vezista je jedan od najboljih mladih igrača sveta i jedan od najboljih u Sitijevoj akademiji, a svi znaju koliko je talenata u toj školi. Sa dva pogotka protiv Fulama u Liga kupu bio je najzapaženiji na meču protiv ekipe Slaviše Jokanovića.

Brahima Dijaza je u Siti doveo Manuel Pelegrini. Iako su od Čileanca očekivali da povede sa sobom izvanrednog Iska iz Malage. Isko je završio u Realu, Pelegrini je doveo Dijaza kao jednog od najvećih talenata, a da li će na kraju i Dijaz poput Iska završiti u "kraljevskom" dresu.

Englezi su se prelako odrekli Džejdona Sanča, na putu su da izgube Fila Fodena koji još uvek nije produžio ugovor, pa bi odlazak Dijaza takođe mogao da bude udarac za prvaka Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 04.11.2018
23:59

dovedite nekog igraca fa ove umisljene zvezde vide da nisu nezamenljivi... da je perez bio pametan pa poslusao Zizua za Mbapea..