Iznenađenje, veteran za jači napad Napolija, ali jedna horor priča bi mogla da stopira transfer!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.05.2019.
20:59
Izvor: Sportske.net

Hoće li uprava kluba uspeti u svojoj nameri pored svega što se dešavalo?

Epa/Cesare Abbate
Epa/Cesare Abbate

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Napoli želi da vrati Fabija Kvaljarelu u svoje redove.

Ovaj 36-godišnji fudbaler je rođen u Napulju, ali je tokom karijere samo jednu sezonu proveo na "San Paolu".

Razlog za njegov kratak boravak pod Vezuvom je zaista zastrašujući.

Naime, Fabio Kvaljareala je Napoli napustio i preselio se u Juventus zbog konstantnih pretnji koje je dobijao od dotičnog Rafaelea Pikoloa, koji je u to vreme bio policajac.

On je tu priču otkrio medijima tek 2017. godine, pomenuti Pikolo mu je slao preteće poruke, anonimna pisma sa slikama golih devojaka, optuživao ga je za pedofiliju, kao i da radi sa Kamorom, da je dilovao drogu i nameštao utakmice.

Dok se Kvaljarela nalazio u ovom haosu, Pikolo je bio zadužen za njegov slučaj i često je bio i u njegovoj kući, davajući mu izmišljena imena kao osumnjičene, čak je i njegovog najboljeg prijatelja Đulija u jednom trenutku otpužio da stoji iza svega.

Čitav slučaj raskrinkao je Kvaljarelin otac, koji je otkrio da Pikolo uopšte nije ni prijavio slučaj policiji i da je sve prijave zadržao za sebe.

Dotični je u zatvoru u poslednjih četiri godine i osam meseci, a poruke koje je slao na adresu italijanskog fudbaler i njegove porodice slao je i na adresu Napolija, koji ga je nakon svega prodao Juventusu.

Navijači su italijanskog napadača uzeli na zub jer je otišao u Juve, ali sam fudbaler ne krije da bi jednog dana ponovo voleo da zaigra za Napoli.

kvaljarela sampdorija

Sada bi mogao da dobije tu priliku, Aurelio De Laurentis i Anćeloti su već razgovarali tim povodom, ostaje da se vidi da li će uspeti da se dogovore sa Sampdorijom, kako je 36-godišnji napadač ugovorom vezan za klub sa "Luiđi Ferarisa" do leta 2020. godine.

Kvaljarela je imao magičnu sezonu u dresu Dorije, osvojiće i nagradu za najboljeg strelca Serije A, u kojoj je ove sezone postigao 26 golova i treći je na listi najboljih evropskih strelaca iza Mesija i Mbapea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 26.05.2019
22:55

Zasluzuje sve dobro sto mu se dogadja , a povratak u Napoli bi bio bajka , za kraj ! FORZA QUAG - igrac sezone