Jadni Morata, sedi u Londonu sa spakovanim koferima, tri stvari koče dogovor!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 26.01.2019.
10:39
Izvor: Sportske.net

Čelsi nikako da pristane, ubacuje klauzule koje Španci odbijaju. Igra nerava, ali i trka sa vremenom...

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Moratu su očekivali, prvo u četvrtak, zatim juče, i dalje je u Londonu, koferi su spakovani, čeka znak da krene za Madrid, ali za sada nema pomaka.

Dogovor koči par stvari.

Atletiko ne želi da se obaveže da će kupiti Moratu za 60 miliona na kraju sezone, mada imaju nameru da to učine, pominje se da će se osloboditi Dijega Košte.

Ali, ne žele obavezu.

Sa druge strane, Čelsi želi da ubaci u ugovor klauzulu da, ako Sari ode, a novi trener hoće Moratu, onda Španac mora da se vrati u London.

Sve je mnogo komplikovano, a ni Atletiko nije oslobodio prostor za Moratinu platu.

Želson Martins će otići u Monako, ali nema i dalje ponude za Kalinića, tako da u klubu razmišljaju da prodaju Džonija Kastra Vulverhemptonu.

On je tamo na pozajmici kako bi igrao, ali Atletiko želi da ga vrati na leto, jer će otići Luis Felipe i potreban im je levi bek, zato su ga kupili od Selte i odmah prosledili u PL da ne bi gubio sezonu na klupi.

Madriđani se nadaju da će Čelsi popustiti sa klauzulama, da jednostavno nemaju izbora, sada kada je Iguain došao, "Plavci" zaista ne znaju šta da rade sa Moratom, nije im potreban, a da sedi na klupi i prima oko 9 miliona godišnje nije opcija.

Ipak, dogovora nema, vremena je sve manje, Simeone se nadao čak da će danas uspeti da protiv Hetafea pruži šansu Morati da oseti teren u finišu, ali od toga nema ništa, sledeći meč je protiv Betisa, 4. februara, pa bi, ako se sve završi dobro, tada Morata mogao da bude u konkurenciji za tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 26.01.2019
20:42

Morata dodji ti u Barci i oni ce ti ispuniti zelje, i nemoj da se sekiras sta ce da kazu u realu koji te je pustio niz vodu, nemoj da im pruzas vise sansu posto je nisu zasluzili ti perverznjaci iz realove birokratije!

avatar
Obican gradjanin
Saturday, 26.01.2019
16:38

Kad bi Morata ostao, u šta sumnjam da će se desiti, voleo bih da igramo sa dva špica u šta još više sumnjam, on je dobar bio u Juve-u kada je igrao sa još jednim u napadu. Mada ja ne znam sta je sa današnjim trenerima, niko ne odstupa od svoje formacije, kao da im je zabranjeno da menjaju. Formaciju treba prilagoditi protivniku, jedino Solsker to radi, vrlo često menja i to mi se svidja kod njega, dok Murinjo, Konte, evo sad Sari, samo jednu formaciju, nista mi ti nije jasno, al ajde.

avatar
rossonero_t
Saturday, 26.01.2019
15:11

Koliko se secam, pisali ste da Kalinic pocinje vrtesku napadaca i dok on ne ode nece doci niko u Milan nit ce otici Higuain. Piatek dosao, Higuain otisao, Kalinic i dalje u mestu. Ko je sad jadan?

avatar
Z
Saturday, 26.01.2019
11:50

Jes jadan...9M je stvarno sirotinjski

avatar
Uncounquered
Saturday, 26.01.2019
17:26

I ja bi voleo da budem tako "jadan" :D