Jokanović se ne šali, stiže pojačanje sa "San Sira"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 04.07.2018.
23:52
Izvor: Sportske.net

Fulam počeo sa spremanjem za Premijer ligu.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

"Kotidžeri" su uspeli da izbore plasman u elitni rang, mimo svih očekivanja, Slaviša Jokanović je napravio zaista fenomenalan rezultat.

Jasno je da će Fulam morati da se pojača pred sezonu u Premijer ligi, do sada nisu kupovali, napustio ih je i Rajan Frederiks, koji se preselio u Vest Hem.

Prva želja srpskog trenera je Aleksandar Mitrović, koji je ostavio sjajan utisak na "Krejven Kotidžu" u minuloj polusezoni i jedan je od najzaslužnijih za plasman Fulama u elitni rang.

On se vraća u Njukasl, ali je jasno da Rafa Benitez ne računa na njegove usluge, spremne su "Svrake" da prodaju Srbina za 20 miliona funti, a izgleda da je i Fulam spreman da to plati, uskoro ćemo znati više o raspletu te priče.

Pored Mitrovića, Jokanović je naciljao i jedno veliko pojačanje za poslednju liniju.

Naime, on je zainteresovan da u London preseli štopera Milana Mateu Musaća.

Mateo Musacchio Mateo Musaco Musakio
Foto: EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Bivši fudbaler Viljareala se nije snašao na "San Siru", najverovatnije će napustiti ekipu nakon samo jedne sezone, a Fulam je navodno i poslao konkretnu ponudu u Milano za njegove usluge.

Nije precizirano koliko je Fulam spreman da plati, informaciju je preneo pouzdani Đanluka Di Marcio, te je jasno da bi "Kotidžeri" uskoro mogli da dobiju ogromno pojačanje.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 05.07.2018
10:32

Dobar stoper ali kada sam cuo da je gej odmah mi je pao u ocima

avatar
NikkiCFC
Thursday, 05.07.2018
19:01

Gde si ti to cuo? Pre neki dan bio tekst o njegovoj devojci kao najlepsoj doktorki.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 05.07.2018
23:48

Pa dobro, mnogi poznati su bi, kad bi izasli svi fudbaleri i to oni najbolji verujem da ne bi verovao ko je tu sve.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 05.07.2018
22:17

Evo ti link https://www.srbijadanas.com/sport/trece-poluvreme/gej-afera-drma-spaniju-bivsi-barse-prevario-verenciu-sa-zvezdom-bajerna-foto-2017-09-08

avatar
indosrbija
Thursday, 05.07.2018
08:25

Jedva cekam premijer ligu da pocne..imam osecaj da ce ovo biti jedna od najboljih sezona u istoriji..siti je vec dzin..murinjo trosi i tek ce da trosi..klop i live sa dosadasnjim pojacanjima favorit br 2..totenhemu fali jako malo,najduze su zajedno,mozda je dosao cas da oni osvoje..celzi i arsenal su jos nepoznanice zbog trenerskih obrtaja ali imaju i vrhunske igrace i mlade talente pa ako im se polkope kockice mogu konkurisati za titulu.everton,vest hem,palas,soton,lester imaju jake timove i bice tesko favoritima sa njima..jos ako svemu ovome dodamo Jokana i fulam sa mitrom,pa kardif sa grujicem,nadam se pozajmici opet,matke je u mu,mozda i sergej dodje,bice ova sezona za nezaborav.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 05.07.2018
01:30

Jokan do titule!