"Jorgandžijama" vezane ruke, Italijani će na kraju odneti pobedu ispred Engleza?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.04.2020.
11:41
Izvor: Sportske.net

Atletiko bi mogao da ostane bez važnog igrača.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Poznato je da vezista madridskog Atletika Tomas Parti ima otpusnu klauzulu u ugovoru od 50 miliona evra.

Fudbaler iz Gane je ove sezone izrastao u jednog od najbitnijih igrača ekipe sa "Vanda Metropolitana", upisao je 35 nastupa u svim takmičenjima, bio je jedan od najstandardnijih u klubu iz španske prestonice.

Skrenuo je svojim igrama pažnju brojnih klubova, posebno zbog primamljive otpusne klauzule.

Pisalo se i ranije da ga prate Arsenal i Mančester junajted, ali su se sada u priču uključila i dva italijanska kluba, Inter i Roma.

"Kolćonerosi" će pokušati da izbrišu klauzulu novim ugovorom, žele da zadrže Partija, ali bi ruke mogle da im budu vezane, ako na njihovu adresu stigne ponuda od pomenutih 50 miliona, a Partiju primamljiv ugovor iz primamljive sredine.

Premijer liga je možda i najatraktivnija destinacija za fudbalere, ali u ovom slučaju bi Partiju Inter mogao da ponudi nešto više od Junajteda i "Tobdžija".

Bonus

"Neroazuri" će se Antoniom Konteom izvesno igrati Ligu šampiona, naredne sezone će se bez sumnje ozbiljnu uključiti u borbu za trofeje ne više frontova, dok je pitanje da li su Arsenal i Junajted u poziciji da izbore plasman u elitno međunarodno takmičenje, a kamoli da se u skorijoj budućnosti bore za najveće trofeje.

Videćemo kako će se situacija razvijati, sam fudbaler bi voleo da ostane u Madridu, gde je postao jako važan igrač, ali nekim ponudama je jednostavno teško odoleti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 11.04.2020
16:46

Daleko je veca sansa da MU igra LS sledece sezone nego da Inter nesto osvoji pored Juvea.

avatar
RocknRolla
Saturday, 11.04.2020
13:54

Partiju je muka da igra po Simeonovim notama gde se svi maksimalno fokusiraju na bunker, onaj sramotan prolaz protiv Liverpula ne podrzava nijedan navijac Atletika,njihova ekipa igra smecarski fudbal godinama.

avatar
Saturday, 11.04.2020
14:02

Isplači se, biće ti lakše.