Još jedan dokaz, "Pipita" odlazi! Hoće li Juve pogrešiti?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.06.2018.
16:13
Izvor: Sportske.net

Čini se da ne mogu da dovedu napadača takvog kvaliteta, a opet, obično ne greše kada su procene u pitanju...

EPA/ELISABETTA BARACCHI
EPA/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Sve je jasnije da će Gonzalo Iguain napustiti Juventus.

Njegove godine su problem, jasno je da Juventus želi da vrati deo ulaganja u najveći transfer u istoriji fudbala u Italiji, ovo je poslednja prilika da to učine.

Ali, mnogi upozoravaju da je opasnost velika, da ako "Pipita" ode, Juventus teško može da nađe fudbalera slične vrednosti.

Iguain je za dve godine dao 55 golova, ali je potpuno promenio navike u odnosu na Napoli, mnogo više se žrtvovao za tim i bio jedan od ključeva nastavka dominacije "Bjankonera".

Navodno je Inail, osiguravajuća kuća obaveštena da Iguain odlazi i da Juve neće obnoviti polisu za slučaj njegove povrede.

Navijači nisu baš oduševljeni trampom za Moratu, iako vole Španca, Juventus bi Čelsiju morao da doplati novac, jer je Morata mnogo mlađi. Nove spekulacije oko Čelsija i Sarija bi mogle da budu ključ ove razmene.



Jedna od meta je i Marsijal iz Junajteda koji takođe može da igra centralnog napadača, ali je izvesno da će starter na toj poziciji naredne sezone biti Mandžukić koji ostaje u klubu i odbio je Junajted, uz obećanje Alegrija da će počinjati mečeve na svojoj poziciji.

Ostala imena poput Levandovskog i Kavanija nisu realna, pa se navijači boje da Juventus ne bi mogao da nađe igrača kvaliteta Iguaina za novac koji je spreman da izdvoji.

A opet, u klubu tako retko greše u proceni, da je jasno da već imaju nekakav plan da tim bude još bolji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Sunday, 10.06.2018
21:54

Ako se rešavaju Iguaina, trebali su se rešiti i Mandžukića, dovesti mlađe Moratu i Marsijala...

avatar
Anonymous Official
Monday, 11.06.2018
00:02

Nije to bas tako jeenostavno

avatar
neme
Sunday, 10.06.2018
20:10

Debeli je kralj a takvih igraca te klase na trzistu ili nema ili su zauzeti ostali su menadzerski baloni leva suarez cr salah kavani messi ostali su daleko

avatar
FAUWEBUBA
Sunday, 10.06.2018
19:36

Gonzalo je doveden u Juve samo da bi se udario Napoli jer je juventus osecao da slabi a da se napoli priblizava i udarili su ih van terena, kao sto smo ove godine videli napoli je bez Gonzala bio jako blizu uz to nije doveo nikakvu zamenu za njega osim Milika koji nikad nije bio za sada od koristi. Tako da ce Juventus sigurno gledati da se resi Gonzala bar za 50 m tako ce vartiti nesto novca u kasu, a i titule su tu.

avatar
amigo999
Sunday, 10.06.2018
18:22

Sto se tice Morate, on je daleko od klase Igvaina...Igvain vec 10 god u redu daje 20+ golova u Real Madridu, Napoliju, Juventusu...Ali je Igvain malo star, malo debel....

avatar
amigo999
Sunday, 10.06.2018
18:20

Ciljaju Ikardija...Nude 60-70 mE + Igvaina za Ikardija....Ikardiju nude 10 mE + bonuse....

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 10.06.2018
18:01

Velika greska !!!

avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Sunday, 10.06.2018
16:58

TERZICU REAGUJ

avatar
tomi selbi
Sunday, 10.06.2018
16:43

Juve mora da podigne lestvicu. Mnogo podsecaju na Bayern, u vrhu su, ali ne zele da se isprse za platu kao npr.Real, Barsa... Tako da Juve moze i mora uskoro da pocne da daje plate preko 10m

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 10.06.2018
16:34

Higuain jeste klasa al ne znam zasto dovoditi igraca koji je zagazio u ozbiljne godine plus ima dosta vise kilograma nego sto bi jedan profesionalan nogometas trebao da ima.Ja sam uvjek za neku mladju opciju kada se dovode igraci zbog buducnosti jer stariji igraci odigraju par sezona i odu u penziju ili negdje gdje ce zavrsiti karjeru...

avatar
Mangus
Sunday, 10.06.2018
16:28

Veliki klub ne sme ds zavisi od golova jednog igraca. Mandzukic je imao dobar prosek i daleko je veci borac od iguaina. Takodje, za njega mogu uzeti daleko manje para nego za iguaina, j ima daleko manju platu.
Morata ili marsijal bi uz njega lepo naptedovali i podelili minute, al opet pitabje je koliko ce to biti realno. Obojica zele da napuste klub jer ili nr igraju ili ne igraju na svojoj poziciji. Sto bi na isto pristali na drugom mestu?