Još jedan Srbin na 'ostrvu'?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.12.2018.
16:38
Izvor: Sportske.net

Već ove zime još jedan srpski fudbaler mogao bi da zaigra u Engleskoj.

Epa/Adrian Ruiz De Hierro
Epa/Adrian Ruiz De Hierro

Povezane vesti

Broj srpskih fudbalera koji su uhlebljenje našli na "ostrvu" mogao bi da se poveća ove zime ukoliko se ostvare najavljene transfer spekulacije.

Pre nekoliko dana pojavile su se najave da bi je Krisal Palas speman da sruši rekord kako bi angažovao Luku Jovića, ali se još jedan srpski internacionalac danas dovodi u vezu sa selidbom u Englesku.

Španski mediji navode da su Selta iz Viga i Aston Vila našli zajednički jezik i da bi Nemanja Radoja (25) uskoro trebalo da pojača slavni klub iz Birmingema.

Bivši šampion Evrope bori se za povratak u Premijer ligu, a Englezi pišu da im je preko potrebno pojačanje u veznom redu jer Glen Velan (34) i Mile Jedinak (34) ulaze u pozne igračke godine.

Nemanja Radoja sa Seltom ima ugovor do kraja tekuće sezone i zbog toga u Aston Vili veruju da bi njegovo angažovanje bilo isplativo sa više aspekata.

Aston Vila trenutno zauzima deveto mesto u Čempionšipu ali je i dalje u trci za plasman u plej-of jer ima samo tri boda manje od šestoplasiranog Derbi Kauntija.

Interesovanje za Nemanju Radoju pokazali su do sada i klubovi iz italijanske Serije A, pa ostaje da se vidi ko će ponuditi najbolje uslove Selti i samom igraču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke