Junajted dovodi igrača od 100 miliona?

Autor: Lazar Nikolić
petak 27.05.2022.
18:34
Izvor: Sportske.net

Da li vredi toliko?

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Mančester junajted kreće u veliku rekonstrukciju tima. Holandski menadžer Erik ten Hag i zvanično je preuzeo kormilo na "Old Trafordu", a već nedeljama se spekuliše ko bi mogao da pojača "Crvene đavole" narednog leta.

Prema pisanju engleskih medija Junajted je pokazao ozbiljno interesoovanje za vezistu Vulvsa Ruben Neveša.

Portugalski reprezentativac prošao je kroz "radar" Erika ten Haga i prema navodima iz Engleske ispunio njegove kriterijume. Tako je uprava kluba krenula u realizaciju transfera.

Ruben Neveš je odigrao preko 200 utakmica za Vulvse i jedan je od najznačajnijih igrača ekipe Bruna Laža otkako je 2017. godine došao iz Porta.

Junajted je dugo skautirao 25-godišnjaka, Portugalac je bio interesntan i bivšem menadžeru Ole Gunaru Solskjeru, ali nije došlo do saradnje. Sada je došlo vreme da Junajted pokuša ponovo.

Pored kluba sa "Old Traforda" za usluge pouzdanog veziste zainteresovan je i Arsenal, ali je menadžer "Vukova" Bruno Laž izjavio da od prodaje Neveša očekuje 100.000.000 funti i tako stavio u dilemu zainteresovane klubove.

Veliko je pitanje da li je Junajted spreman da izdvoji ovoliki novac za Neveša ili će Vulvsi morati da smanje potraživanja i puste Neveša u veći klub pre isteka ugovora 2024. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke