Junajted ima plan A i plan B, oba su paklena!

Autor: Milovan Longinov
petak 29.01.2021.
20:56
Izvor: Sportske.net

Ponovo aktuelna priča.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mančester Junajted ne sme da dopusti da narednog leta ne dovede novu zvezdu u napadu.

Prošle godine su do poslednjeg trenutuka jurili Džejdona Sanča, koji ostaje i dalje prva meta, ali sada je plan B na papiru isti, na terenu još bolji - Osman Dembele.

Možda je letos to zvučalo kao bacanje para, ali sada, ako Junajted ne uspe da dovede Sanča, neće mnogo pogrešiti ako dovede Dembelea.

Francuz konačno počinje da liči na igrača kakvom se na Kamp Nou nadaju od leta 2017. godine kada je stigao za 105+40 miliona evra iz Borusije Dortmund.

Baš zbog toga su ga i označili kao veliku metu za naredno leto u timu Ole Gunar Solskjera. Dembele je pokazao da je daleko bolji na desnom boku, što Junajtedu još više odgovara, jer su i Rašford i Marsijal bolji na levom krilu, ali silom prilika uvek jedan mora u sam špic napada.

Sančo je skuplji, Borusija ga  neće pustiti za sumu ispod 100 miliona evra, dok Dembele ulazi u poslednju godinu ugovora, koji mu ističe juna 2022.

Potvrda da Junajted opet juri Dembelea, ako ne uspe da dovede Sanča, danas je potvrđena iz više izvora, i zvuči da će konačno "đavoli" dobiti kapitalno pojačanje, nakon Bruna Fernandeša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 30.01.2021
12:01

ahahahhaha ovi se drogiraju kada hoce Dembelea da dovedu koji je stalno povredjen xD umesto Sancha....bacanje para ko god dovede Dembelea